Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστροφή στις νίκες με Mane και Curtis!

Επιστροφή στις νίκες με Mane και Curtis!

Στις νίκες επέστρεψε η Liverpool! Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, οι Reds ανέβασαν ρυθμούς στο δεύτερο μέρος και επικράτησαν με 2-0 της Aston Villa, στον πρώτο τους αγώνα ως Πρωταθλητές στο Anfield!

Τα γκολ για τους Reds σημείωσαν οι Mane και Curtis Jones.
Α’ Ημίχρονο: Με τρεις αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με την Manchester City παρατάχθηκαν οι Reds στον εντός έδρας αγώνα με την Aston Villa. Οι Keita, Oxlade-Chamberlain και Origi ξεκίνησαν αντί των Henderson, Wijnaldum και Firmino. Οι Πρωταθλητές όμως δεν ξεκίνησαν καλά και ο αγώνας κυμάνθηκε σε ένα αργό ρυθμό. Η πρώτη τελική στον αγώνα ήρθε από τους φιλοξενούμενους στο 31′ με τον Luiz και τον Alisson να μπλοκάρει εύκολα. Η Liverpool απάντησε στις ευκαιρίες με τον Salah στο 37′, αλλά ο Reina μάζεψε εύκολα, όπως είχε κάνει προηγουμένως ο Alisson. Κάτι ανάλογο συνέβη και με την προσπάθεια του El-Ghazi στο 40′.

Β’ Ημίχρονο: Οι Πρωταθλητές ξεκίνησαν χωρίς αλλαγές στο δεύτερο μέρος και η ομάδα που είχε την πρώτη καλή ευκαιρία ήταν η Villa με τον El Ghazi στο 51′ και ο Alisson έδιωξε σε κόρνερ. Η απόδοση των Reds δεν βελτιώθηκε παρά ελάχιστο και στη μια ώρα αγώνα ο Klopp προχώρησε σε τρεις αλλαγές. Οι Firmino, Henderson και Wijnaldum πήραν τις θέσεις των Origi, Fabinho και Oxlade-Chamberlain, με την ομάδα να ζωντανεύει κάπως μετά την είσοδο τους στον αγώνα. Οι Reds δεν θα μπορούσαν να μείνουν στο μηδέν για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα και τελικά βρήκαν το γκολ με τον Sadio Mane στο 71′. Ο Naby Keita βρήκε τον Σενεγαλέζο σε ιδανικό σημείο εντός περιοχής και ο επιθετικός της Liverpool εκτέλεσε τον Reina. Στο 75′ απείλησε ξανά η ομάδα του Klopp, αυτή τη φορά με σουτ του Firmino από το ύψος της περιοχής, αλλά ο keeper της Villa απομάκρυνε. Στον αγώνα πέρασε και ο Curtis Jones αντί του Keita στο 85ο λεπτό. Ο μικρός αμέσως μόλις πέρασε στον αγώνα δοκίμασε τα πόδια του από μακρινή απόσταση, χωρίς να βρει εστία. Βρήκε όμως δίχτυα στην δεύτερη του προσπάθεια στο 90′! Ο Robertson έκανε τη σέντρα, ο Salah κατέβασε και έστρωσε στον Curtis, για να γράψει εκείνος το 2-0 για τους Reds με αριστερό σουτ, γιορτάζοντας έτσι το νέο του συμβόλαιο! Ο Alisson λίγες στιγμές μετά το 2-0 δήλωσε ξανά παρών αποκρούοντας το σουτ που επιχείρησε ο Grealish από καλή θέση εντός περιοχής. Στις καθυστερήσεις πέρασε στο ματς και ο Neco Williams αντί του Robertson. 

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τετάρτης με αντίπαλο την Brighton.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk,  Robertson (Williams 90+4′),
Fabinho (Henderson 60′), Keita (Jones 84′), Oxlade-Chamberlain (Wijnaldum 60′), Salah, Origi (Firmino 60′), Mane

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Shaqiri, Elliott, Minamino

Aston Villa: Reina, Konsa, Hause, Mings, Taylor, Luiz, McGinn, El Ghazi (Jota 74′), Grealish, Trezeguet (Vassilev 84′), Davis (Samatta 74′).

Ο Mane γράφει το 1-0 για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com