Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Aston Villa

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Aston Villa

Η Liverpool επικράτησε σήμερα το απόγευμα με σκορ 2-0 της Aston Villa στο Anfield και ο Jürgen Klopp μίλησε μετά τη λήξη του παιχνιδιού για την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ ρωτήθηκε και για την περίπτωση του Thiago Alcantara.

Για τα ρεκόρ που κάνει η ομάδα του και τους τρεις βαθμούς:

“ Δεν ήρθαμε εδώ με την σκέψη των ρεκόρ που έχουμε κάνει. Όταν κάποτε στο μέλλον αυτά τα ρεκόρ έχουν σπάσει, τότε θα τα σκεφτούμε. Ούτε καν ξέρω τα νούμερα μας. Δεν είναι κάτι σημαντικό. Αν μπορούμε να τα κάνουμε, τότε τέλεια. ”

“ Νομίζω ότι τα παιδιά γνωρίζουν πως αν θέλουν να κάνουν τα ρεκόρ βαθμών, θα πρέπει να κερδίσουν τα παιχνίδια. Τα παιδιά παίζουν για τα πάντα, για κάθε τρεις βαθμούς. Τα παιδιά παλεύουν σε κάθε παιχνίδι. ”

Για τον αγώνα:

“ Θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει ένα πέναλτι με τον Mo Salah. ”

“ Η Villa έπαιξε πολύ καλά. Ο άνεμος έκανε το παιχνίδι δύσκολο, σας είδα όλους στις εξέδρες με τα χειμωνιάτικα παλτά. Δίνει έναν τρελό ρυθμό και αυτό το κάνει δύσκολο. Είναι δύσκολο για τις μακρινές μπαλιές και για τις πιο κοντινές πάσες. ”

“ Βρήκαμε όμως τις λύσεις και τα παιδιά με άκουσαν στα water breaks. Οι φρέσκοι παίκτες έκαναν τα πράγματα πιο εύκολα. ”

“ Διανύουμε όμως μια περίοδο με μεγάλη ένταση. ”

Για τους μικρούς:

“ Είναι δύσκολο να βάζω στο ματς τον Curtis και τον Neco και ο Harvey να κάθεται στον πάγκο, γιατί είναι απίστευτος. ”

“ Παίρνουμε την κατάσταση στα πολύ σοβαρά. Δεν παίζουν γιατί είναι μικροί. Ο Curtis μπήκε στον αγώνα και είχε συμμετοχή στα πάντα. Του άξιζε το γκολ και το περίμενε. ”

Αν ο Keita αποτελεί μια εσωτερική μεταγραφή:

“ Ο Keita μεταγραφή; Είναι κορυφαίος παίκτης. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και ήταν πραγματικά καλός. Μας βοήθησε πολύ. Πάντα μας προσφέρει πάσες σε έξυπνες θέσεις. ”

“ Δεν ήταν το καλύτερο του παιχνίδι, αλλά ήταν καλός. Πρέπει να βρίσκουμε λύσεις και σήμερα ο Naby μας έδωσε μια σούπερ λύση. ” Απάντησε ο Klopp.

Για τα time-out που έχουν πλέον καθιερωθεί:

“ Ευχόμουν να καθιερωθούν τα time-out εδώ και 20 χρόνια αλλά κανείς δεν με άκουγε. Μου αρέσουν αρκετά τα διαλείμματα για νερό. ”

“ Οι κόσμος πιστεύει ότι χρειαζόμαστε ένα μόνο όταν κάνει ζέστη, οπότε δεν χρειαζόμαστε ένα συχνά στην Αγγλία, αλλά είναι σημαντικό να έχουμε ένα . Μου αρέσει πολύ η ευκαιρία να μιλήσω. Χρειάζονται περίπου 30 δευτερόλεπτα. ”

“ Είναι μια ευκαιρία να δώσω λίγες πληροφορίες στους παίκτες και μου αρέσει. ”

Ο Γερμανός ρωτήθηκε φυσικά και για τον Thiago Alcantara:

“ Θα μένατε έκπληκτοι, αν δεν απαντούσα; ”

“ Είναι ένας παίκτης, ο οποίος μου αρέσει πολύ, αλλά αυτό ισχύει και για άλλους πολλούς παίκτες εκεί έξω. ” Απάντησε ο Klopp.

Η προθέρμανση των Reds πριν την έναρξη του αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com