Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ωρα για εκδίκηση. Ποιος ξεχνά τη διακωμώδηση του σπορ εις βάρος των «reds»;

Ωρα για εκδίκηση. Ποιος ξεχνά τη διακωμώδηση του σπορ εις βάρος των «reds»;

Εγραψε και δεν ξεγράφει: στις 25 Ιουνίου 2020 η Λίβερπουλ γύρισε στα πρωταθλήματα μετά από 30 ολόκληρα χρόνια. Στόχος επετεύχθη, κίνδυνος πλέον η χαλάρωση κάτι που φάνηκε και την Πέμπτη στο 4-0 από τη Σίτι στο Μάντσεστερ, κάλλιστα μπορούσε να ηττηθεί και με μεγαλύτερο σκορ. Στο «Ανφιλντ» παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα από τον Απρίλιο του 2017 και το 2-1 από την Πάλας, 46-10-0 έκτοτε, επίδοση-ρεκόρ στην ιστορία της Premier League. Ρεκόρ και οι 23 σερί νίκες εντός στην κατηγορία, ήτοι από το 1-1 με τη Λέστερ τον Ιανουάριο του ’19 (ίσως το αποτέλεσμα που κόστισε τον τίτλο, πέρυσι…). Πιθανώς με μερικές αλλαγές η ενδεκάδα, με Τσάμπερλεϊν και Κεϊτά στο κέντρο, ίσως και Μιναμίνο και Οριγκί.

Η Βίλα έχασε από τη Γουλβς με 1-0 και συμπλήρωσε οκτώ αγώνες δίχως νίκη (0-2-6), στο χειρότερο φετινό σερί της, αν δεν βελτιωθεί δεν θα αποφύγει τον υποβιβασμό ενώ έχει μονάχα δύο διπλά στις τελευταίες 34 εξορμήσεις της (2-6-26) και κανένα στις τελευταίες 15 (είναι 0-2-13)! Αμφίβολος ο μπακ Γκίλμπερ, εκτός ο μπακ Τάργκετ, πάγια εκτός ο κίπερ Χίτον, ο στόπερ Ενχελς και ο φορ Γουέσλεϊ, άπαντες βασικοί.

Παράδοση στο ματς που ξεχωρίζει στα προγνωστικά στοίχημα σήμερα: 88-40-55 στο πρωτάθλημα ανεξαρτήτως έδρας, επιμέρους 55-19-17 στο «Ανφιλντ». Μόνο ένας άσος στα τελευταία 11 και στις δύο έδρες, μόνο δύο άσοι στα τελευταία επτά στο «Ανφιλντ» (με τρία διπλά για τους «βίλατζερς»).

Η Βίλα νίκησε με 5-0 τη… δεύτερη ομάδα της Λίβερπουλ στο Λιγκ Καπ, στις 17 Δεκεμβρίου, επειδή η πρώτη ομάδα μετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και η διοργανώτρια δε δέχθηκε αίτημα αναβολής (αν και ήταν δική της υπαιτιότητα και ευθύνη). Θα μπορούσε και η Βίλα να παίξει με τη δεύτερη ομάδα αλλά προτίμησε απλά να λάβει μέρος στη διακωμώδηση του σπορ εις βάρος των «reds».

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com