Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το ρεκόρ που έκανε η Liverpool με τα τέσσερα τρόπαια

Το ρεκόρ που έκανε η Liverpool με τα τέσσερα τρόπαια

Η Liverpool από το βράδυ της Πέμπτης είναι πρωταθλήτρια Αγγλίας, κατακτώντας την Premier League, δηλαδή το τέταρτο τρόπαιο τους τελευταίους 12.5 μήνες.

Η αρχή για την ομάδα του Jürgen Klopp έγινε με την κατάκτηση του Champions League τον περσινό Ιούνιο στη Μαδρίτη, η συνέχεια με το Uefa Super Cup στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Chelsea, πριν ανέβουν οι Reds στην κορυφή του κόσμου με την κατάκτηση του FIFA Club World στο Qatar. Η επιστροφή στο θρόνο του Αγγλικού πρωταθλήματος ήταν το κερασάκι στην τούρτα και το τέταρτο στη σειρά τρόπαιο.

Μάλιστα, οι Reds έγιναν η πρώτη Αγγλική ομάδα που έχει στην κατοχή της ταυτόχρονα το Uefa Champions League, την Premier League, το FIFA Club World Cup και το Uefa Super Cup.

Πολύ λίγες ομάδες έχουν καταφέρει να κατέχουν ταυτόχρονα το πρωτάθλημα της χώρας του και τα Uefa Champions League, FIFA Club World Cup και Uefa Super Cup την ίδια στιγμή. Αυτές είναι οι Porto, Ajax, Juventus, Real Madrid, Barcelona και Bayer Munich, σύμφωνα με τον Ged Rea που ασχολείται με τα ιστορικά στατιστικά του συλλόγου.

Ένα ακόμη ρεκόρ για τους Reds και μια απόδειξη πως η Liverpool είναι η μεγαλύτερη ομάδα του Νησιού και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες.

Σύντομα η απονομή της Premier League στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com