Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα καλύτερα αποφθέγματα Klopp και παικτών κατά τη διάρκεια της σεζόν

Τα καλύτερα αποφθέγματα Klopp και παικτών κατά τη διάρκεια της σεζόν

Χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, τα γεγονότα του βραδιού της Πέμπτης μας βάζουν ήδη σιγά-σιγά σε μία διαδικασία ανασκόπησής της.

Το επίσημο site της Liverpool συγκέντρωσε δηλώσεις του Klopp και των παικτών κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου πού αποτυπώνουν ενδεικτικότερα από καθετί άλλο τη νοοτροπία τους, και δίνουν μία ιδέα σε κάθε ενδιαφερόμενο για το πως η ομάδα μας έφτασε στο ιστορικό επίτευγμα της κατάκτησης του 19ου πρωταθλήματος της ιστορίας της.

Πάμε να τις πάρουμε με τη σειρά:

  • «Πήραμε μία πρώτη γεύση του πως είναι, – παίξαμε τον τελικό, κερδίσαμε τον τελικό, διασχίσαμε την πόλη, είδαμε την πόλη και τους ανθρώπους. Αυτό είναι κάτι στο οποίο μπορείς να εθιστείς, θέλεις να το νιώθεις πιο συχνά.» (Klopp, 6/7/19, πρώτη μέρα της pre-season)
  • «Η κούραση είναι στο μυαλό – σίγουρα.» (Sadio Mane, 13/8/19, πρώτη μέρα επιστροφής του στις προπονήσεις της Liverpool μετά από μία εξαντλητική σεζόν + το Copa Africa, όπου η Σενεγάλη έφτασε μέχρι τον τελικό)
  • Καλωσόρισα στη Liverpool! Ήταν μία τρελή εβδομάδα, όμως με αυτούς τους συμπαίκτες είναι τόσο εύκολο να παίζεις στο τέρμα.» (Adrian, 14/8/19, μετά τη νίκη στο ευρωπαϊκό Super Cup)
  • «Κόντεψα και εγώ να το τραγουδήσω!» (14/9/19. Ο Jurgen Klopp αναφέρεται στο τραγούδι του Bobby Firmino, μετά την υπέροχη εμφάνισή του στο παιχνίδι με τη Newcastle)
  • «Πρέπει να πω, και είναι εύκολο να το λες, ένα πραγματικό ευχαριστώ στην ομάδα, γιατί όπως ξέρουμε όλοι, κανένας προπονητής δε μπορεί να κάνει θαύματα και εγώ δεν έκανα θαύματα. Απλά βασίστηκα σε μία φανταστική ομάδα.» (Klopp, 23/9/19, μετά την απονομή του βραβείου του καλύτερου προπονητή της σεζόν 2018-19)
  • «H νοοτροπία μας είναι ότι συνεχίζουμε να προσπαθούμε, ασχέτως του τι συμβαίνει.» (van Dijk, 2/10/19, μετά το παιχνίδι με τη Salzburg στο Anfield)
  • «Η ταυτότητά μας είναι η ένταση.» (Pep Lijnders, 29/10/19, αναφερόμενος στο στιλ παιχνιδιού της ομάδας και κάνοντας μία ομοιοκαταληξία με το ρητό ‘Our identity is intensity’)
  • «Είναι σχεδόν σαν μία έκτη αίσθηση!» (Adam Lallana, 2/11/19, μετά την εκπληκτική ανατροπή των τελευταίων λεπτών στην έδρα της Aston Villa)
  • …και μία δήλωση από έναν παλιό μας αντίπαλο: «Το Anfield είναι η δυσκολότερη έδρα στην Ευρώπη.» (Arsene Wenger, 11/11/19, μετά τη νίκη επί της City)
  • «Δεν έχει πάει και τόσο άσχημα μέχρι τώρα. Ας προσπαθήσουμε να το κάνουμε ακόμα καλύτερο στο μέλλον!» (Jurgen Klopp, 13/12/19, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ως το 2024)
  • «Φαίνεται ότι το αφεντικό περίμενε να υπογράψω εγώ το συμβόλαιό μου προτού υπογράψει το δικό του, οπότε αυτό με κάνει να νιώθω λίγο πιο σημαντικός!» (Ο James Milner αστειεύεται για την ανανέωση του Klopp την ίδια μέρα με τη δική του)
  • «Νομίζω ότι αυτό είναι το μόνο τρόπαιο πού δεν έχει κερδίσει αυτή η ομάδα, οπότε το να καταφέρουμε εμείς να το κερδίσουμε έχει τεράστια σημασία για μας, το να βάλουμε τα ονόματά μας στα ιστορικά βιβλία, και να διασφαλίσουμε ότι θα μας θυμούνται σαν μία καλή ομάδα της Liverpool. Είναι μία συναρπαστική περίοδος για να είσαι παίκτης της Liverpool.» (Trent Alexander-Arnold, 21/12/19 μετά την κατάκτηση του Club World Cup στη Ντόχα)
  • «Αν δε μπορείς να σηκωθείς για ένα παιχνίδι της Liverpool, δε νομίζω ότι θα σηκωθείς για πολλά πράγματα. Τα παιδιά αγαπούν να παίζουν στα παιχνίδια, πληρωνόμαστε για να παίζουμε αυτά τα ματς, απολαμβάνουμε να παίζουμε μαζί, και απολαμβάνουμε να βγαίνουμε εκεί έξω, να δουλεύουμε σκληρά και να προσπαθούμε να επιτυγχάνουμε πράγματα» (Andy Robertson, 26/12/19, μετά το διπλό στο Leicester)
  • «Θέτουμε την ατζέντα μας. Αποφασίζουμε τι είναι πιθανό. Είναι στο χέρι μας να αντιμετωπίσουμε την ‘πίεση’ κάτω από την οποία υποθετικά βρισκόμαστε όλοι σαν κάτι θετικό, και όχι σαν κάτι αρνητικό.» (Klopp, 29/12/19)
  • «Του είπα ότι υπογράψαμε τον Takumi Minamino από τη Salzburg, τον τύπο πού έπαιξε σαν τρελός εναντίον μας και είχε τρελή αυτοπεποίθηση. (του είπα) Απλά να συνεχίσει να είναι έτσι, και όλα τα άλλα είναι εντάξει.» (Klopp, 1/1/20, μετά την πρώτη προπόνηση του Minamino με τη Liverpool)
  • «Εύχομαι στον Jurgen και στη Liverpool τα καλύτερα, αγαπώ τα πάντα τους, τον τρόπο πού κινούνται, (είναι) παίκτες με τακτική και τεχνική. Το καλύτερό τους χαρακτηριστικό όμως είναι το σωματικό (physical) και διανοητικό (mental, η νοοτροπία τους) μέρος, είναι καταπληκτικό. (ο Chris Wilder, προπονητής της Sheffield United υποκλίνεται βαθιά στη Liverpool του Klopp, μετά την ήττα της ομάδας του στο Anfield στις 2/1/20)
  • «Δε νομίζω ότι είναι εύκολο να συνοψίσεις όσα κάνει για μας σαν ομάδα…είναι ένας ξεχωριστός παίκτης και είμαστε τυχεροί πού τον έχουμε μαζί μας» (O Joe Gomez για τον Virgil van Dijk, 21/1/20)
  • «Είναι μία απόλυτη ευχαρίστηση (για αυτόν) να είναι ο αρχηγός μου και ο αρχηγός όλων μας.» (Andy Robertson για τον Jordan Henderson, 23/1/20, μετά την καταπληκτική εμφάνιση του αρχηγού στο διπλό με τη Wolves)
  • «Παραμένουμε ήρεμοι (cool), πιστεύουμε στην ποιότητά μας και πάντα έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να σκοράρουμε.» (Gini Wijnaldum, 27/1/20)
  • «Όλοι απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο πού παίζουν, όμως είναι και θέμα εργασιακής ηθικής και ο ένας να δίνει τα πάντα για τον άλλο – και αυτό είναι το σημαντικότερο για μένα. Απλά δώσε ο, τι περισσότερο μπορείς για τους συμπαίκτες, κάτι το οποίο εμείς κάνουμε. Αν το κάνεις, θα ανταμειφτείς στο τέλος.» (Jordan Henderson, 1/2, μετά την επίσης εξαιρετική του εμφάνιση εναντίον της Southampton)
  • «Χρειάζεται να απολαμβάνεις τον τρόπο με τον οποίο εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο, γιατί αν δεν το απολαύσεις, δε μπορείς να παίζεις σε όλα τα παιχνίδια με την ένταση πού παίζουμε εμείς. Προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να είμαστε χαρούμενοι στο γήπεδο. Στη Βραζιλία λέμε πάντα ότι χρειάζεσαι να απολαμβάνεις το παιχνίδι για να είσαι χαρούμενος, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ευτυχία.» (Alisson Becker, 13/2/20)
  • «Πριν λίγα χρόνια, στο ξεκίνημά μου εδώ, είπα ότι θέλουμε να γράψουμε τη δική μας ιστορία. Φαίνεται ότι τα παιδιά πήραν σοβαρά τα λόγια μου, και αυτό είναι cool.» (Klopp, 24/2/20)
  • «Φυσικά δε θέλουμε να αγωνιστούμε σε ένα άδειο γήπεδο και δε θέλουμε να αναβληθούν παιχνίδια ή διοργανώσεις, όμως αν το να γίνει αυτό βοηθά έστω και έναν άνθρωπο να παραμείνει υγιής, δεν τίθεται θέμα.» (Klopp, 13/3/20, λίγο πριν την ανακοίνωση του lockdown)
  • «Ήταν σαν την πρώτη μέρα στο σχολείο!» (Klopp, 20/5/20, τη μέρα πού η ομάδα επέστρεψε στο Melwood)
  • «To περάσαμε όλοι μαζί…θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά.» (Robertson, 28/5/20)
  • «Είναι η ώρα μας να το κερδίσουμε» (Mo Salah, 24/6/20, αμέσως μετά τη νίκη επί της Crystal Palace)
  • «Το μήνυμά μου είναι: ‘Είναι για εσάς εκεί έξω. Είναι πραγματικά για σας’.» (Jurgen Klopp, 25/6/20, μετά την επισημοποίηση της κατάκτησης του τίτλου)
Ο συγκινημένος Jurgen Klopp μετά την κατάκτηση του τίτλου.
Ο συγκινημένος Jurgen Klopp μετά την κατάκτηση του τίτλου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com