Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Μου άρεσε ότι πολλοί πίστευαν πως έκανα λάθος όταν ήρθα στη Liverpool»

Milner: «Μου άρεσε ότι πολλοί πίστευαν πως έκανα λάθος όταν ήρθα στη Liverpool»

Ο James Milner στο φετινό 5-2 επί της Everton.

Ο James Milner μιλώντας στην Mirror αναφέρθηκε για την προ πενταετίας απόφαση που πήρε να έρθει στη Liverpool ως ελεύθερος και να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Manchester City

Πολλοί πίστεψαν πως ο Millie πήρε τη λάθος απόφαση να φύγει από τους Cityzens, όπως δήλωσε ο ίδιος:

“ Μου άρεσε το γεγονός πως πολλοί πίστευαν πως έκανα λάθος. Είναι κάτι που σε οδηγεί. Ήμουν τυχερός και είχα την επιλογή να μείνω στη City για πολλά χρόνια ή να πάω στη Liverpool. Είχα την ευκαιρία να πάω στην Liverpool… ”

“ Όταν ήρθα στη Liverpool ήμασταν ακόμη στο hangover των σχολίων: «σχεδόν κερδίσαμε το πρωτάθλημα». Αυτή η σκέψη έπρεπε να φύγει. Η ομάδα έπρεπε να προχωρήσει και μπορούσατε να δείτε πως η διαδρομή μας έγινε βήμα, βήμα. Βελτιωνόμασταν συνεχώς. ”

Για την κατάκτηση της Premier League:

“ Φτάσαμε τους 97 βαθμούς και χάσαμε το πρωτάθλημα από μια ξεχωριστή Manchester City, μετά από αυτό ήταν ένα make it or break it. Θα μπορούσαμε να πούμε είτε: «Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;», είτε «ξέρεις κάτι, μπορούμε να τα πάμε καλύτερα». Ήταν απίστευτο που κερδίσαμε το πρωτάθλημα και είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. ” Είπε ο James Milner.

Ο James Milner έφτασε στην κορυφή με την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com