Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το μήνυμα του John W Henry μετά την κατάκτηση της PL

Το μήνυμα του John W Henry μετά την κατάκτηση της PL

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο ιδιοκτήτης της Liverpool, John W Henry μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter μετά την κατάκτηση της Premier League.

Ο ιδιοκτήτης των Reds έγραψε αναλυτικά στο Twitter μετά την κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος:

“ Αυτή ήταν μια σεζόν που θα μείνει στην ιστορία της Liverpool. Ήταν μια απίστευτη χρονιά ενός θαυμάσιου επιτεύγματος, η οποία κορυφώθηκε απόψε με την κατάκτηση της Premier League. ”

“ Ο κόσμος έχει παρακολουθήσει την έντονη αποφασιστικότητα που βγάζει ο σύλλογος σε κάθε αγώνα. Την προετοιμασία, την αποφασιστικότητα αυτών που κατάφεραν την καλύτερη επίδοση που έχει συμβεί ποτέ στα πρωταθλήματα των χωρών. ”

“ Αυτό εκτός από την κατάκτηση ενός Champions League, ενός Super Cup και ενός παγκοσμίου πρωταθλήματος — το σύνολο αυτού του επιτεύγματος έφερε χαρά σε τόσους πολλούς σε ένα χρόνο γεμάτο με τραγωδία. Η Liverpool έχει κάνει το όμορφο παιχνίδι πιο όμορφο από ποτέ. ”

“ Λέγεται, «Είμαστε η Liverpool.» Εσείς, οι υποστηρικτές είστε η Liverpool από κάθε άποψη και συνεχίζετε να προωθείτε τον σύλλογο — ένα ιστορικό κλαμπ που γράφει ιστορία για άλλη μια φορά. ”

Jürgen Klopp και John Henry πριν την απονομή του τροπαίου στη Μαδρίτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com