Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Ο Klopp άλλαξε τα πάντα»

Henderson: «Ο Klopp άλλαξε τα πάντα»

Στο Sky Sports μίλησε και ο αρχηγός, Jordan Henderson μετά τον Jürgen Klopp λόγω της κατάκτησης της Premier League και φυσικά στάθηκε στον Γερμανό coach, ο οποίος κατάφερε να αλλάξει τα πάντα στην ομάδα και να οδηγήσει τους Reds ξανά στον θρόνο τους.

Ας δούμε τι είχε να πει ο Hendo:

“ Είναι καταπληκτικό. Δεν ήθελα να μιλήσω γι ‘αυτό μέχρι αυτή τη στιγμή, οπότε είναι καταπληκτικό να ξεπεράσεις επιτέλους τον τερματισμό. Είμαι τόσο χαρούμενος για όλα τα παιδιά, τους οπαδούς, ολόκληρο το club, την πόλη. Είμαι λίγο συγκλονισμένος αυτή τη στιγμή, είναι ένα καταπληκτικό συναίσθημα και είμαι τόσο περήφανος για αυτό που έχουμε επιτύχει. ”

“ Όταν κερδίσαμε το Champions League, βρισκόμασταν στο γήπεδο και υπήρχε πολύ συναίσθημα, αλλά ήταν μια διαφορετική εμπειρία βλέποντας το παιχνίδι και στη συνέχεια το τελευταίο σφύριγμα και μπορούσαμε να είμαστε με όλους, το προσωπικό και όλοι μαζί ήταν καταπληκτικό. Μια στιγμή στη ζωή μας δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. ”

“ Για να είμαι ειλικρινής, έχω χάσει τα λόγια αυτή τη στιγμή. Δεν το έχω χωνέψει πραγματικά. Ποτέ δεν σκέφτεστε αυτήν την τελική στιγμή, απλά εστιάζουμε πάντα σε κάθε παιχνίδι και μετά όταν έρχεται αυτή η στιγμή, δεν μπορώ να το περιγράψω πραγματικά. ” Είπε ο Henderson.

“ Είπα μετά τον τελικό του Champions League ότι δεν θα ήταν δυνατό να το κάνουμε χωρίς τον προπονητή και είναι το ίδιο ισχύει με αυτόν τον τίτλο. Όλα από όταν ήρθε, και αυτό δεν είναι από έλλειψη σεβασμού στους προπονητές πριν από αυτόν ή σε όσους είχα στο παρελθόν, γιατί έχουμε φτάσει κοντά αλλά ένιωσα από την πρώτη μέρα, πέρασε την πόρτα και άλλαξε τα πάντα. ”

“ Όλοι τον ακολούθησαν και όλοι κάναμε αυτό που είπε, τον ακολουθήσαμε και τον πίστεψα και μέχρι στιγμής, ήταν αρκετά ξεχωριστό. Ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι και ελπίζω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε σε αυτό, να μείνουμε πεινασμένοι, να συνεχίσουμε να θέλουμε περισσότερα και να συνεχίσουμε να τον ακολουθούμε. ”

“ Νομίζω ότι είναι πάνω κάτω αυτό που βλέπετε. Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε, όταν τον βλέπετε να κάνει τις συνεντεύξεις τύπου του, όταν τον βλέπετε στο περιθώριο, αυτό είναι που του αρέσει. Προφανώς έχει λίγο περισσότερο μια προσωπική πλευρά του που μπορεί να μην βλέπετε, είναι τόσο κοντά με τους παίκτες, αλλά έχει μια τέλεια ισορροπία από αυτό. ”

“ Είναι ηγέτης και προφανώς είναι σπουδαίος άνθρωπος. Έχει μια μεγάλη ισορροπία ότι στην σχέση με τους παίκτες και είναι φίλος, αλλά επίσης μπορεί να τους δώσει ένα ξεκάθαρο και ίσως όχι τόσο ευγενικό μερικές φορές επίσης και λίγο αδίστακτος. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν έχει σημασία τι, όλοι τον ακολουθούμε, όλοι πιστεύουμε σε αυτόν και μας πήρε σε αυτό το σημείο. Αυτό δεν θα ήταν δυνατό χωρίς αυτόν. ” Ολοκλήρωσε ο Henderson.

Η Liverpool είναι πρωταθλήτρια Αγγλίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com