Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ο τίτλος είναι για τον Kenny, για τον Stevie, για όλους»

Klopp: «Ο τίτλος είναι για τον Kenny, για τον Stevie, για όλους»

Ο συγκινημένος Jurgen Klopp μετά την κατάκτηση του τίτλου.

Ένας Jürgen Klopp εμφανώς συγκινημένος και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα του μετά την μαθηματική κατάκτηση της Premier League μίλησε μέσω video link στο Sky Sports αφιερώνοντας σε όλους τον φετινό τίτλο.

Ο Γερμανός προπονητής των Reds ανέφερε:

“ Δεν έχω λόγια. Είναι απίστευτο. Είναι απολύτως απίστευτο να γίνεσαι πρωταθλητής με αυτόν τον σύλλογο. Ο τίτλος είναι για τον Kenny, για τον Stevie, για όλους. ”

“ Το παιχνίδι της Manchester City είχε υψηλή ένταση και εγώ δεν ήθελα να έχω κάποια ανάμειξη (να κάνει κάποιο σχόλιο κατά τη διάρκεια). Ήταν απίστευτο αυτό που έκαναν οι παίκτες μου. Είναι εξαιρετικά όλα όσα έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια και για εμένα είναι απόλαυση να τους βλέπω. ”

“ Είναι μια ανακούφιση για εμάς, έπειτα από τρεις μήνες γιατί σε ένα χρονικό σημείο κανείς δεν γνώριζε αν θα επιστρέψουμε στη δράση. Αυτό είναι για όλους τους οπαδούς. Ελπίζω να τον πανηγυρίσουν, τους έχουμε πάντα στην καρδιά μας και στη σκέψη μας. Το κάνουμε όλοι μαζί, για να προσφέρουμε χαρά στους οπαδούς μας. ” Είπε ο Klopp.

“ Εκτός από τον πανηγυρισμό, σήμερα δεν θα κάνουμε κάτι άλλο. Αύριο θα πάμε στο προπονητικό κέντρο και μετά σπίτι, αυτό θα κάνουμε. Τα παιδιά σήμερα ήταν μαζί. Είναι δύσκολα ακόμα εκεί έξω, αλλά σήμερα δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε. Έπρεπε να είμαστε μαζί. ”

“ Είναι πολύ σημαντικό να πανηγυρίσουμε γιατί αυτές οι στιγμές είναι αξέχαστες. Έχουμε εικόνες από τη σεζόν και τώρα θα έχουμε εικόνες από τους πανηγυρισμούς, θα φτιάξουμε εικόνες και στο μέλλον με τον γύρο του θριάμβου με τους οπαδούς μας. ”

“ Είναι ένας συνδυασμός της ιστορίας του συλλόγου, βρήκαμε έναν καλό τρόπο να γράψουμε τη δική μας ιστορία και αυτό μας έδωσε πολλή δύναμη. Η ατμόσφαιρα μέσα και γύρω από τον σύλλογο, η ένταση του τρόπου με τον οποίο ζουν και αναπνέουν όλοι το ποδόσφαιρο σε αυτό τον σύλλογο, και τότε είχαμε ένα πολύ καλό χέρι στη διατήρηση των παικτών που κρατήσαμε και εκείνων που φέραμε. ”

“ Είναι ένας υπέροχος συνδυασμός, είναι όλοι νικητές χωρίς να έχουν κερδίσει στο παρελθόν. Είναι εδώ και μπορούμε να αρχίσουμε να κερδίζουμε μαζί. Είναι απίστευτα δύσκολο σε αυτές τις διοργανώσεις, αλλά είναι δυνατό μόνο με συνέπεια, και αυτό μας οδηγεί. ”

“ Γνωρίζαμε πριν από δύο χρόνια ότι κάναμε μια καλή σεζόν, αλλά τερματίζοντας τέταρτοι δεν είχαμε συνέπεια. Πρέπει να δουλέψεις πάνω σε αυτό, πρέπει να το δημιουργήσεις και να πείσεις τους ανθρώπους και αυτό κάναμε. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Ο Klopp έκλεισε την συνέντευξη με δάκρυα και τις εξής λέξεις:

“ Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή, δεν έχω πραγματικά λόγια. Είμαι εντελώς συγκλονισμένος. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ένιωθα έτσι. ”

Ο Jürgen Klopp μετά τη νίκη επί της Crystal Palace.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com