Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η LIVERPOOL ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ!!!!

Η LIVERPOOL ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ!!!!

Επιστροφή στον θρόνο!! Η μεγαλύτερη ομάδα της Αγγλίας, η τεράστια Liverpool είναι πρωταθλήτρια Αγγλίας μετά από 30 χρόνια, κερδίζοντας για πρώτη φορά την Premier League, μετά την ήττα με 2-1 της Manchester City από την Chelsea στο Stamford Bridge!!

Οι Μπλε του Frank Lampard προηγήθηκαν με το τέρμα του Christian Pulisic από το πρώτο ημίχρονο, για να ισοφαρίσει με καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Kevin De Bruyne, πριν διαμορφώσει το τελικό 2-1 ο Willian με πέναλτι στο 78′.

Οι Reds γνώριζαν μετά τη νίκη τους επί της Crystal Palace πως θα ήταν και μαθηματικά πρωταθλητές, αν οι Cityzens δεν κατάφερναν να φύγουν με το διπλό από το Λονδίνο και έτσι τελικά έγινε!

Οι Reds ήταν καταιγιστικοί και κυρίαρχοι στην φετινή Premier League από την πρώτη κιόλας αγωνιστική κόντρα στην Norwich τον περασμένο Αύγουστο. Κατά τη διάρκεια της σεζόν δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Pep Guardiola, φτάνοντας την διαφορά μέχρι και στους 25 βαθμούς.

Εμείς εδώ στο liverpool.gr ήμασταν σίγουροι πως το πρωτάθλημα θα έρθει στο Anfield από τον πρώτο αγώνα κόντρα στα Καναρίνια, ενώ οι υπόλοιποι βεβαιώθηκαν μέσα στη σεζόν και ειδικότερα μετά τις νίκες επί των Aston Villa, Manchester City, Leicester, Manchester United και Wolves.

Με 28 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα μετά από 31 αγωνιστικές δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει πως οι Reds άξιζαν τον φετινό τίτλο και καμία πανδημία δεν μπορεί να μειώσει το φετινό τους επίτευγμα.

Μετά την ολοκλήρωση της 31ης αγωνιστικής βρίσκονται στο +23 από τους Cityzens.

Ποτέ ξανά ομάδα στην Premier League δεν έχει κατακτήσει τον τίτλο με επτά αγώνες να απομένουν, η Liverpool όμως το έκανε σήμερα! Παράλληλα ο Jürgen Klopp έγινε ο πρώτος Γερμανός προπονητής που κερδίζει το Πρωτάθλημα Αγγλίας!

Η Liverpool είναι πρωταθλήτρια Αγγλίας για 19η φορά στην ιστορία της!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com