Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Να πάρουμε και του χρόνου το πρωτάθλημα»

Virgil: «Να πάρουμε και του χρόνου το πρωτάθλημα»

Η Liverpool επιστρέφει σήμερα στην δράση της Premier League και με δύο νίκες θα κατακτήσει τον τίτλο, κάτι που θέλει να κάνει και του χρόνου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Virgil van Dijk.

Ο Ολλανδός μίλησε στην Daily Mail της Κυριακής:

“ Με δύο νίκες θα είμαστε πρωταθλητές, αλλά δεν θα σταματήσουμε εκεί. Θέλουμε να συνεχίσουμε, θέλουμε να το κάνουμε και την επόμενη σεζόν γιατί αυτή θα ξεκινήσει πολύ γρήγορα μετά το τελευταίο παιχνίδι αυτής της σεζόν. ”

“ Ο προπονητής μας μίλησε και μας είπε πως όσα κάνουμε στα τελευταία εννέα παιχνίδια θα βάλουν τις βάσεις για την επόμενη σεζόν. Δεν έχουμε κερδίσει τον τίτλο ακόμα. Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα. Ο στόχος μας όμως είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και στην επόμενη σεζόν. ”

“ Μπορούμε να γίνουμε μια ομάδα, η οποία θα προχωράει συνεχώς. Έχουμε τους παίκτες για να συνεχίσουμε να προχωράμε μπροστά και να κάνουμε μεγάλα βήματα προόδου. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι μια μεγάλη εμπειρία, η οποία μπορεί να πάει τους παίκτες στο επόμενο επίπεδο. ”

“ Αν κερδίσουμε φέτος τον τίτλο, προσπαθήσουμε να τον κερδίσουμε και του χρόνου. Αυτός είναι ο στόχος μας αλλά όλοι γνωρίζουν πως είναι δύσκολο να διατηρήσεις τον τίτλο, ειδικότερα στην Αγγλία. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

“ Προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε τον τίτλο στο Champions League και δεν ήταν εφικτό. Είναι πολύ δύσκολο. ”

“ Θα προσπαθήσουμε να επικεντρωθούμε στα εννέα τελευταία παιχνίδια και να βάλουμε τις βάσεις για το υπόλοιπο της σεζόν με την κατάκτηση του τίτλου και την υπεράσπιση του. ”

Πρωτάθλημα και του χρόνου ο στόχος για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com