Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα νέα μέτρα προστασίας που θα ισχύουν πριν τους αγώνες της PL

Τα νέα μέτρα προστασίας που θα ισχύουν πριν τους αγώνες της PL

Έτοιμη να επιστρέψει με δύο αγώνες το βράδυ της Τετάρτης είναι η Premier League και σήμερα δημοσιοποίησε τα νέα μέτρα προστασίας από τον COVID-19 που θα ισχύουν πριν από τους αγώνες.

Η ανακοίνωση της λίγκας αναφέρει:

Οι ομάδες Premier League συνεργάστηκαν με τις τοπικές αρχές και άλλους για να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και την εξάρτηση από την τοπική υγεία και άλλες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Οι σύλλογοι πρέπει να διασφαλίζουν ότι η πρόσβαση στο γήπεδο είναι μόνο για συγκεκριμένα άτομα. Συνολικά, περίπου 300 θα επιτρέπονται στα γήπεδα για κάθε αγώνα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τα στάδια θα χωριστούν σε τρεις ζώνες: κόκκινο, πορτοκαλί και πράσινο. Κάθε ζώνη έχει μοναδικά πρωτόκολλα και διαδικασίες και είναι προσβάσιμη μόνο σε συγκεκριμένα άτομα.

Κόκκινη ζώνη
Μόνο άτομα που είχαν υποβληθεί σε δοκιμές τις πέντε ημέρες πριν από έναν αγώνα μπορούν να μπουν. Η ζώνη περιλαμβάνει το γήπεδο, τον τεχνικό χώρο, τη σήραγγα και τα γκαρνταρόμπα.

Αυτά τα άτομα πρέπει να έχουν ένα «κλινικό διαβατήριο», έναν γραμμικό κώδικα είτε ως εκτύπωση είτε στο τηλέφωνό τους. Αυτό σαρώθηκε για να ελέγξει ότι το πιο πρόσφατο αποτέλεσμα των δοκιμών τους είναι αρνητικό πριν μπορέσουν να μπουν στο γήπεδο.

Ο μέγιστος αριθμός ατόμων που επιτρέπονται σε αυτήν τη ζώνη είναι 110.

Πορτοκαλί ζώνη
Αυτό καλύπτει όλες τις περιοχές του εσωτερικού του σταδίου με εξαίρεση την Κόκκινη Ζώνη. Περιλαμβάνει περίπτερα, συνεδριάσεις και χώρους συνέντευξης στο γήπεδο.

Τα σημεία εισόδου και εξόδου διαχειρίζονται αυστηρά και, για να αποκτήσουν πρόσβαση, τα άτομα πρέπει να έχουν συμπληρώσει ένα ιατρικό ερωτηματολόγιο, καθώς και να ελέγχουν τη θερμοκρασία τους κατά την άφιξη.

Πράσινη ζώνη
Αυτή είναι η περιοχή έξω από το στάδιο, όπου βρίσκονται σημεία ελέγχου πρόσβασης, χώρος στάθμευσης οχημάτων και εξωτερικές εγκαταστάσεις και μονάδες τηλεοπτικών φορών.

Η πρόσβαση θα παραχωρηθεί σύμφωνα με την πολιτική COVID-19 του συλλόγου

Διαδρομή των παικτών προς το γήπεδο
Σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Return to Training, οι παίκτες και το προσωπικό πρέπει να υποβάλλονται σε καθημερινή παρακολούθηση.

Πριν φύγουν για έναν αγώνα, πρέπει να ολοκληρώσουν σχετικούς ελέγχους για τον COVID-19 και να αναφέρουν τυχόν συμπτώματα.

Οι ομάδες μπορούν να ταξιδέψουν στο γήπεδο με αυτοκίνητο, πούλμαν, αεροπλάνο ή τρένο, αλλά πρέπει να το κάνουν σε αποστειρωμένα περιβάλλοντα.

Σε όλους αυτούς τους τρόπους μεταφοράς, πρέπει να εφαρμόζουν κοινωνικές αποστάσεις, με τον κατάλληλο χώρο μεταξύ των κατειλημμένων καθισμάτων και των πλήρων μέτρων υγιεινής.

Οι παίκτες ή το προσωπικό που οδηγούν τα δικά τους οχήματα θα πρέπει να το κάνουν μόνοι τους.

Όταν οι παίκτες φτάνουν στο γήπεδο

Κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι παίκτες και το προσωπικό θα ακολουθούν μια αποστειρωμένη διαδρομή από τα οχήματά τους προς τα αποδυτήρια.

Τα αποδυτήρια για ομάδες και διαιτητές αγώνων πρέπει να έχουν αρκετό χώρο για να επιτρέψουν την κατάλληλη κοινωνική απόσταση. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι χρησιμοποιούνται επιπλέον δωμάτια.

Οι ομάδες θα ενθαρρυνθούν να σταματήσουν τη χρήση των αποδυτηρίων, ενώ τα ντους μπορούν να χρησιμοποιηθούν, εφόσον τα άτομα παραμένουν κοινωνικά απομακρυσμένα.

Χρήση του τούνελ των παικτών

Σε ορισμένα γήπεδα, οι ομάδες θα χρησιμοποιούν διαφορετικά τούνελ.

Όπου υπάρχει ένα τούνελ, οι παίκτες και οι διαιτητές του αγώνα θα πραγματοποιούν ξεχωριστά τις διαδρομές τους προς και από το γήπεδο πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από έναν αγώνα.

Δεν πρέπει να συγκεντρώνονται μέσα ή γύρω από την περιοχή της σήραγγας ανά πάσα στιγμή και δεν πρέπει να υπάρχουν χειραψίες μέσα στο τούνελ.

Προθέρμανση πριν τον αγώνα
Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, οι παίκτες και οι διαιτητές πρέπει να επιδιώκουν να ελαχιστοποιήσουν τη στενή επαφή.

Υγιεινή στο γήπεδο
Οι σύλλογοι πρέπει να εφαρμόζουν αυστηρά μέτρα καθαρισμού στα γήπεδα, με εκτεταμένη απολύμανση.

Αυτό θα περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε, μεταβαλλόμενες εγκαταστάσεις, μπάλες αγώνα, δοκάρια, σημαιάκια του κόρνερ και πίνακες αλλαγών.

Οι συσκευές απολύμανσης χεριών πρέπει να είναι ελεύθερα διαθέσιμες σε όλο το στάδιο, καθώς και οι εγκαταστάσεις πλυσίματος χεριών.

Άτομα εκτός από παίκτες και προπονητικό προσωπικό στον πάγκο πρέπει να φορούν καλύμματα προσώπου, αν και αυτό δεν είναι απαραίτητο σε συγκεκριμένες ώρες για παρουσιαστές και σχολιαστές.

Premier League κεκλεισμένων με συγκεκριμένα μέτρα προστασίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com