Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 15/6/1992 Χρόνια πολλά Mo Salah! (vid)

Σαν σήμερα: 15/6/1992 Χρόνια πολλά Mo Salah! (vid)

Σαν σήμερα γεννιέται στο Nagrig της Αιγύπτου ο επιθετικός των Reds, Mo Salah και του ευχόμαστε χρόνια πολλά με επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την El Mokawloon της Αιγύπτου το 2010 πριν μεταπηδήσει στην Ευρώπη και αρχικά την Ελβετία, όπου αγωνίστηκε με την Basel το 2012. Στη συνέχεια πήρε την πρώτη του μεταγραφή στο Νησί για λογαριασμό της Chelsea το 2014, αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί στους Μπλε του Λονδίνου και ακολούθησαν δύο δανεισμοί, πρώτα σε Fiorentina και μετά σε Roma. Η ομάδα της Ιταλικής πρωτεύουσας τελικά τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή από την Chelsea το καλοκαίρι του 2016.

Στην Roma έμεινε για ακόμη σεζόν και από τον Ιούνιο του 2017 ανήκει στο δυναμικό της Liverpool. Η μεταγραφή του κόστισε μόλις 42 εκατομμύρια ευρώ στους Reds.

Με την Famous Red Shirt έχει μέχρι στιγμής σκοράρει 91 γκολ σε 144 εμφανίσεις, κερδίζοντας το Χρυσό Παπούτσι στην Premier League επί δύο συναπτά έτη. Με την ομάδα έχει πανηγυρίσει τις κατακτήσεις των FIFA Club World Cup, Uefa Super Cup και Uefa Champions League, σκοράροντας μάλιστα στον τελικό με την Tottenham, όντας ο πρώτος Αιγύπτιος που το πετυχαίνει αυτό.

Δείτε τα φετινά κατορθώματα του Mo Salah με την Κόκκινη φανέλα:

Χρόνια πολλά Mo Salah!

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com