Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Ο Origi είναι θρύλος αλλά η Liverpool χρειάζεται κάτι καλύτερο»

Carragher: «Ο Origi είναι θρύλος αλλά η Liverpool χρειάζεται κάτι καλύτερο»

Ο Jamie Carragher στη συνέχεια της συνέντευξης του με την Evening Standard μίλησε για την μη έλευση του Timo Werner στο Anfield και για την ανάγκη της Liverpool να αποκτήσει έναν πιο ποιοτικό παίκτη από τον Divock Origi ως εναλλακτική λύση.

Ο πρώην αμυντικός των Reds είπε για Werner και Origi:

“ Αν ο Timo Werner είχε υπογράψει στην Liverpool, δεν θα ήταν πρώτη επιλογή γιατί η επιθετική τριάδα είναι αυτή που είναι. Θα έφερνε μια ευελιξία, η οποία λείπει από την Liverpool. Μπορεί να παίξει και κεντρικά και στα άκρα. ”

“ Ο Origi είναι θρύλος της Liverpool γιατί έχει σκοράρει πολλά σημαντικά γκολ, αλλά πάντα πίστευα πως ένας σοβαρός τραυματισμός στην επιθετική τριάδα μπορεί να πληγώσει σοβαρά την Liverpool. Πάντα νόμιζα πως η Liverpool χρειαζόταν μια καλύτερη εναλλακτική λύση από τον Origi. ”

“ Ο Werner έδειχνε τέλειος. Είναι Γερμανός και παίζει σε μια ομάδα που έχει παρόμοια φιλοσοφία με εκείνη της Liverpool, επίσης διαθέτει ταχύτητα. Θα ήταν όμως μια μεγάλη απόφαση να ξοδέψεις £50 εκατομμύρια σε έναν παίκτη που δεν θα ήταν πρώτη επιλογή. ”

“ Αν υπήρχαν φέτος οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, τότε ο Klopp θα μπορούσε να εγγυηθεί στον Werner πολλά παιχνίδια για την επόμενη σεζόν, όταν οι Mane και Salah θα έλειπαν. ”

Προς Chelsea ο Timo Werner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com