Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τέστ COVID-19 έξω από τα γήπεδα εξετάζει η Premier League

Τέστ COVID-19 έξω από τα γήπεδα εξετάζει η Premier League

Τέστ COVID-19 έξω από τα γήπεδα εξετάζει η Premier League

Η Premier League εξετάζει το ενδεχόμενο να παρέχει τέστ κορονοϊού έξω από τα γήπεδα, εξασφαλίζοντας μια επιπρόσθετη ασφάλεια στους φιλάθλους που ενδέχεται να επιστρέψουν στα γήπεδα από την νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τους Times, δύο οργανισμοί έχουν πραγματοποιήσει συναντήσεις με την εταιρεία Hong Kong company PTG Pharmaceuticals , οι οποίοι ισχυρίζονται ότι είναι σε θέση να παρέχουν 1,8 εκατομμύρια τεστ την ημέρα, χρησιμοποιώντας ένα τσίμπημα αίματος για την αναγνώριση αντιγόνων.

Γνωστή ως Quantum Dot, αυτή η δοκιμή διαρκεί 20 λεπτά για να δώσει αποτελέσματα και το πλάνο της Premier League είναι, οι χώροι όπου θα παρέχουν το τέστ έξω από τα γήπεδα να είναι ανοιχτοί 72 ώρες πριν από ένα παιχνίδι. Έτσι θα υπάρχει μια εγγυημένη μελέτη, όπου θα αναφέρει πως όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο κατά την διάρκεια ενός αγώνα δεν ήταν φορείς του ιού.

Ο Jonathan Northcroft  των Sunday Times σχολιάζει πως:

» Η υλοποίηση του σχεδίου αυτού θα κόστιζε περίπου 30 αγγλικές λίρες ανά οπαδό σε κάθε παιχνίδι. Το νομοσχέδιο θα καλυφθεί από τους συλλόγους, τους οπαδούς ή τους χορηγούς ή από ένα συνδυασμό αυτών. Επίσης σε ένα γήπεδο χωρητικότητας περίπου 50.000 θέσεων, ο χρόνος που θα χρειάζεται ένας οπάδος για την διαδικασία εισόδου του στο γήπεδο θα είναι τουλάχιστον 2 ώρες».

Η PTG Pharmaceuticals ελπίζει πως η κυβέρνηση θα εγκρίνει το νομοσχέδιο αυτό, όπου η χαλάρωση των μέτρων πλησιάζει.

Ανθρώποι της Premier League υποστηρίζουν πως υπάρχουν φθηνότεροι, και πιο προσιτοί τρόποι για την επιστροφή των οπαδών στα γήπεδα, αναφέρει ο Jonathan Northcroft.

Τέστ COVID-19 έξω από τα γήπεδα εξετάζει η Premier League
Σχέδια για το πως θα φέρει τους οπαδούς πίσω στα γήπεδα εξετάζει η Premier League

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com