Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 6/6/2003 Αποχωρεί από τους Reds ο Patrik Berger (vid)

Σαν σήμερα: 6/6/2003 Αποχωρεί από τους Reds ο Patrik Berger (vid)

Σαν σήμερα αποχωρεί από την Liverpool με ελεύθερη μετεγγραφή για την Portsmouth, ο Τσέχος διεθνής ακραίος μεσοεπιθετικός των Reds, Patrik Berger.

Στους Κόκκινους μετεγγράφηκε το καλοκαίρι του 1996 από την Borussia Dortmund και στα 7 χρόνια που παρέμεινε στο Anfield, κατέγραψε 196 εμφανίσεις με την famous Red shirt, σημειώνοντας και 35 γκολ. Εκρηκτικός στο παιχνίδι του και με ιδιαίτερες τεχνικές αρετές, έγινε πολύ γρήγορα αγαπητός στους Red fans, ιδιαίτερα και για τα καταπληκτικά του σουτ εκτός αντίπαλης περιοχής.

Ήταν ενεργό μέλος της Ομάδας σε όλη της την πορεία που κατέκτησε το Cup Treble το 2001, συν τo Charity Shield & το UEFA Super Cup, παίρνοντας μέρος στους τελικούς UEFA Cup, FA Cup & FA Charity Shield. Μάλιστα στο τελικό του FA Cup, έδωσε την ασίστ στον Michale Owen στο 2ο και νικητήριο γκολ των Reds.

Τις τελευταίες του δύο χρονιές ταλαιπωρήθηκε από αλλεπάλληλους τραυματισμούς, γεγονός που σταδιακά τον έθεσε εκτός ομάδας και το καλοκαίρι του 2003 ο Σύλλογος δεν του ανανέωσε το συμβόλαιό του. Έτσι στην ηλικία των 30 ετών, ο Patrik Berger μετακινήθηκε στη Νότια Αγγλία για λογαριασμό της Porstmouth.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε τον Patrik Berger και τα «κατορθώματά» του με την Κόκκινη φανέλα:

Σαν σήμερα: 6/6/2003 Αποχωρεί από τους Reds ο Patrik Berger
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com