Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Dudek: «Ο Rafa αγόρασε τον Reina όταν βρισκόμουν στο peak μου»

Dudek: «Ο Rafa αγόρασε τον Reina όταν βρισκόμουν στο peak μου»

Για το ενδιαφέρον της Cologne να τον αποκτήσει από την Liverpool μίλησε ο Jerzy Dudek, αφήνοντας αιχμές για την απόφαση του Rafa Benitez να αγοράσει τον Pepe Reina, τη στιγμή που ο ίδιος βρισκόταν στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας είπε στο FourFourTwo για τον Reina, τον Rafa και το ενδιαφέρον της Cologne:

“ Ο Pepe ήταν ένα πολύ καλό παιδί, αλλά ο Rafa απέκτησε έναν τερματοφύλακα την στιγμή που εγώ ένιωθα πως βρισκόμουν στο peak της καριέρας μου.”

“ Είπα στον Rafa πως το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 ήταν στον ορίζοντα και θα έπρεπε να ξεκινήσω να παίζω ξανά. Η Cologne ενδιαφερόταν και λίγες μέρες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος, κάλεσαν και είπαν: “Γιατί ο Rafa δεν μας μιλάει καν. ”

“ Εγώ έμεινα έκπληκτος. Νόμιζα πως είχαν κανονιστεί όλα. Την επόμενη μέρα, έπεσα πάνω του μετά την προπόνηση και μου είπε πως η προσφορά τους αφορούσε μόνο δανεισμό και πως ήμουν πολύ σημαντικός για την ομάδα. Είπε: “ Θέλουν να μας δώσουν £800.000 αλλά τι θα συμβεί, αν τραυματιστεί ο Reina; Δεν μπορώ να βάλω τα £800.000 να καθίσουν κάτω από τα δοκάρια. ” Είπε ο Dudek.

“ Μετά πέρασε μια τρελή σκέψη από το μυαλό μου, νόμιζα πως θα χτύπαγα τον Rafa στο πρόσωπο.  Είχα έναν ψίθυρο στο κεφάλι μου πως μου έλεγε πως αν χτυπήσω τον Rafa, θα με αφήσει να πάω στην Cologne. ”

Ο Pepe Reina αγωνίστηκε στη Liverpool μέχρι το 2013.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com