Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαστε ενήλικες και θα το το δεχθούμε αν μας πουν να μην παίξουμε στο Anfield»

Klopp: «Είμαστε ενήλικες και θα το το δεχθούμε αν μας πουν να μην παίξουμε στο Anfield»

Η έδρα κατάκτησης της Premier League δεν έχει καμία απολύτως σημασία, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Jürgen Klopp στο Anfield Wrap.

Η αστυνομία έχει εκφράσει τις ανησυχίες που έχει αναφορικά με την διεξαγωγή αγώνων στο Anfield και οι Reds ενδέχεται να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος μακριά από το σπίτι τους.

Ο Klopp ανέφερε για το θέμα:

“ Αυτή τη στιγμή όλο και περισσότεροι καταλαβαίνουν πως αν κερδίσουμε φέτος τον τίτλο, δεν θα μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε εδώ και εκεί. Πραγματικά όμως, όταν το λέω πως υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή για να ανησυχήσει κανείς, το εννοώ. ”

“ Αν μας πουν πως δεν μπορούμε να παίξουμε στο Anfield, γιατί θα συγκεντρωθούν εκεί οι οπαδοί μας, ελάτε τώρα, είμαστε ενήλικες. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον, αλλά αυτό είναι ξεκάθαρο. Αν δεν μας επιτραπεί και αν αυτή είναι η μοναδική μας επιλογή, αλλιώς δεν θα γίνουν, τότε θα το δεχθούμε.”

“ Θέλουμε να τον κερδίσουμε και όχι να τον πανηγυρίσουμε τώρα και όλα τα σχετικά. Θέλουμε να τον πανηγυρίσουμε μαζί, όταν θα είναι εφικτό. Θα τα δώσουμε όλα ξανά. ”

“ Ένα εκατομμύριο, δύο εκατομμύρια, τρία εκατομμύρια, πέντε εκατομμύρια, ποιος νοιάζεται Εμείς θα είμαστε εκεί (γύρο του θριάμβου). Μέχρι τότε, θα υπακούμε τους κανόνες και θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο, γιατί δεν θα είναι η τελευταία φορά που πανηγυρίζουμε όλοι μαζί. ”

Ο Klopp δέχεται τις ουδέτερες έδρες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com