Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 1/6/1999 Υπογράφει στους Reds ο Titi Camara (vid)

Σαν σήμερα: 1/6/1999 Υπογράφει στους Reds ο Titi Camara (vid)

Σαν σήμερα υπογράφει στη Liverpool από την Marseille, ο διεθνής από την Γουινέα πρώην επιθετικός των Reds Aboubacar Sidiki Camara ή όπως τον ξέρουμε Titi Camara.

Οι Κόκκινοι θα πληρώσουν στους Γάλλους 2,6 εκ λίρες για να τον αποκτήσουν και ο διεθνής επιθετικός με την Γουινέα, θα γίνει αμέσως αγαπητός από τους Red fans!

Στους 18 μήνες που θα παραμείνει στο Anfield, θα φορέσει την Famous Red shirt 37 φορές και θα σημειώσει 10 γκολ. Αξιοσημείωτα στην περίοδο που ήταν μέλος των Κόκκινων, το ντεμπούτο του στην 1η αγωνιστική της χρονιάς 1999/00 που σημείωσε γκολ εναντίον της Sheffield Wednesday, το γκολ που σημείωσε εναντίον της West Ham Utd τον Οκτώβριο του 1999 κι ενώ είχε ενημερωθεί το πρωί του παιχνιδιού για την απώλεια του πατέρα του (διαβάστε εδώ περισσότερα για εκείνη τη μέρα) και το γκολ στο Highbury εναντίον της Arsenal, με το οποίο κέρδισαν οι Reds τους Gunners.

Τον Δεκέμβριο του 2000 θα μετακινηθεί στο Λονδίνο για λογαριασμό της West Ham Utd έναντι 1,5 εκ. λιρών, με πρωτοβουλία του Harry Redknapp.

Παρ’ όλο το σύντομο πέρασμα του από τους Reds, οι οπαδοί των Κόκκινων το 2006 τον ψήφισαν να μπει στη λίστα «100 Players Who Shook The Kop» και τον κατέταξαν στην θέση 91!

Απολαύστε τα κατορθώματα του Titi Camara με την Κόκκινη φανέλα:

Σαν σήμερα: 1/6/1999 Υπογράφει στους Reds ο Titi Camara
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com