Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Elliott απέρριψε την Real Madrid λόγω του Ramos»

«Ο Elliott απέρριψε την Real Madrid λόγω του Ramos»

Πρόταση από την Real Madrid απέρριψε το περσινό καλοκαίρι ο Harvey Elliott λόγω του Sergio Ramos και όσα συνέβησαν στο Κίεβο με τον Mo Salah, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας, The Athletic UK.

Ο νεαρός μέσος υπέγραψε το Ιούλιο του 2019 στην Liverpool ως ελεύθερος και αφού δεν είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Fulham, με την οποία και είχε κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην Premier League κόντρα στην Wolves.

Ομάδες, όπως η Paris Saint-Germain, η Chelsea, η Manchester City και η Real Madrid τον είχαν στη λίστα, με τον ποδοσφαιριστή να απορρίπτει τους Μαδριλένους, σύμφωνα με τον James Pearce.

Η Real Madrid είχε στρώσει το κόκκινο χαλί στον Harvey Elliott και του έδωσε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Sergio Ramos, αλλά ο ποδοσφαιριστής των Reds έδωσε την εξής απάντηση: “ Ευχαριστώ, αλλά όχι δεν χρειάζεται. Δεν μου αρέσει μετά από αυτό που έκανε στον Mo Salah. ”

Ο Harvey Elliott ήταν στο Κίεβο με τον πατέρα του και είχε παρακολουθήσει από τις κερκίδες του Olimpiyskiy τον τελικό των Reds με την Real Madrid, μένοντας μάλιστα σοκαρισμένος από το ύπουλο χτύπημα του Ramos στον Αιγύπτιο επιθετικό.

Ο Harvey έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις σε Carabao Cup και FA Cup, ενώ τον Ιανουάριο πέρασε ως αλλαγή σε αγώνα Premier League κόντρα στην Sheffield United. Έχει συμφωνήσει για νέο τριετές συμβόλαιο με την Liverpool.

O Harvey Elliott, αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου!
O Harvey Elliott, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου. 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com