Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν έχει αποσυρθεί από την διεκδίκηση του Werner η Liverpool!

Δεν έχει αποσυρθεί από την διεκδίκηση του Werner η Liverpool!

Η Liverpool δεν έχει αποσυρθεί από την διεκδίκηση του Timo Werner και παραμένει στο κόλπο της απόκτησης του από την RB Leipzig, σύμφωνα με τον έγκριτο Fabrizio Romano.

Οι Reds δεν έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη πρόταση στην Γερμανική ομάδα, αλλά ο Jürgen Klopp τόνισε αυτή την εβδομάδα σε συζήτηση του με την FSG πως ο διεθνής επιθετικός αποτελεί την τέλεια προσθήκη για τους πρωτοπόρους της Premier League.

Οι Πρωταθλητές Κόσμου ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή και θέλουν να τον αποκτήσουν, αλλά έχουν «παγώσει» όλα τους τα μεταγραφικά μέχρι νεοτέρας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο δεύτερος σκόρερ της Bundesliga θέλει να υπογράψει στην Liverpool και αυτό είναι κάτι που έχει αναφέρει δημόσια, λέγοντας πως ταιριάζει στο στυλ ποδοσφαίρου της.

Οι εκπρόσωποι του Timo Werner γνωρίζουν πως η Liverpool ενδιαφέρεται για τον παίκτη, θέλοντας να τον αποκτήσει αυτό το καλοκαίρι και πως η πανδημία που βιώνει ο πλανήτης ενδέχεται να επηρεάσει ή να καθυστερήσει τη μεταγραφή.

Η ρήτρα αποδέσμευσης που έχει στο συμβόλαιο του αγγίζει τα €60 εκατομμύρια και έχει ισχύ μέχρι τις 15 Ιουνίου. Αν η συγκεκριμένη ημερομηνία περάσει και η Liverpool δεν πληρώσει τα €60 εκατομμύρια στην RB Leipzig, θα πρέπει να μπει σε διαπραγματεύσεις με την Γερμανική ομάδα αν θέλει να αποκτήσει τον παίκτη τον φετινό καλοκαίρι.

Στην ουσία αυτό που θέλουν οι Reds είναι λίγο χρόνο, για να δουν κατά πόσο θα επηρεάσει τα οικονομικά τους η πανδημία και αν συμφέρει να κινηθούν φέτος για την απόκτηση του Γερμανού.

Για τον Timo Werner ενδιαφέρθηκε και η Inter, αλλά ο 24χρονος ξεκαθάρισε από την αρχή πως δεν θέλει να μετακινηθεί στην Ιταλία.

Ο Timo Werner συνεχίζει να ενδιαφέρει την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com