Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η αστυνομία εξηγεί την απόφαση της για ουδέτερες έδρες

Η αστυνομία εξηγεί την απόφαση της για ουδέτερες έδρες

Την εισήγηση της για την πραγματοποίηση έξι αγώνων σε ουδέτερες έδρες έκανε στην Premier League η αστυνομία και στη συνέχεια εξήγησε το σκεπτικό της.

Αν τελικά επέλθει συμφωνία για τις ουδέτερες έδρες, τότε τέσσερα παιχνίδια της Liverpool δεν θα πραγματοποιηθούν σε φυσική έδρα, ανάμεσα τους και το ματς που η ομάδα του Jürgen Klopp θα κατακτήσει και μαθηματικά τον φετινό τίτλο.

Ο Mark Roberts αναλυτικά αναφέρει στην επίσημη δήλωση της αστυνομίας:

“ Οι συζητήσεις μας με την Premier League έχουν γίνει σε θετικό κλίμα. Έχουμε εστιάσει και έχουμε θέσει ως προτεραιότητα την δημόσια υγεία. ”

“ Ως εκ τούτου, καταλήξαμε σε μια συναίνεση που εξισορροπεί τις ανάγκες του ποδοσφαίρου, ενώ ελαχιστοποιεί επίσης τη ζήτηση για αστυνόμευση. ”

“ Η πλειοψηφία των αγώνων που απομένουν θα πραγματοποιηθούν εντός και εκτός έδρας, όπως έχει προγραμματιστεί με έναν μικρό αριθμό αγώνων να πραγματοποιούνται σε ουδέτερες έδρες, κάτι όμως που δεν έχει συμφωνηθεί ακόμα, σε αντίθεση με ορισμένα δημοσιεύματα. ”

“ Ζητήθηκαν οι απόψεις και η συμφωνία των δυνάμεων των ομάδων της Premier League και όπου υπήρχαν ανησυχίες. Η Premier League υποστήριξε την ευελιξία στην οργάνωση εναλλακτικών χώρων όπου ζητήθηκε. ”

“ Αυτό το σχέδιο θα παρακολουθείται συνεχώς για να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία και η ασφάλεια. Ένα βασικό μέρος αυτού (του σχεδίου) είναι οι οπαδοί να συνεχίσουν να σέβονται τις κοινωνικές αποστάσεις και να μην παρευρίσκονται ή συγκεντρώνονται έξω από τα στάδια. »

Ουδέτερες έδρες για έξι αγώνες της Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com