Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ζωντανά στην τηλεόραση και τα 92 εναπομείναντα παιχνίδια της PL

Ζωντανά στην τηλεόραση και τα 92 εναπομείναντα παιχνίδια της PL

Έτοιμη για επιστροφή είναι η Premier League και σήμερα ήρθε σε οριστική συμφωνία με τους τηλεοπτικούς φορείς για την ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων που ξεκινούν στις 17:00 ώρα Ελλάδος το Σάββατο, κάτι που μέχρι πρότινος απαγορευόταν.

Το blackout της συγκεκριμένης ώρας είχε αρθεί από τον προηγούμενο μήνα, αλλά η λίγκα συνέχιζε να μη θέλει να προβάλλει ζωντανά τους αγώνες. Τελικά όμως πείστηκε να συμφωνήσει, αφού όλα τα ματς θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Απομένουν 92 αγώνες για την ολοκλήρωση της φετινής Premier League και όλοι θα έχουν ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση. Το μόνο που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη είναι αν και πόσοι θα είναι οι αγώνες που θα δοθούν στην ελεύθερη Αγγλική τηλεόραση και όχι στο Sky Sports και το BT Sport.

Πριν την διακοπή το Sky Sports και το BT Sport είχαν συμφωνήσει να μεταδώσουν 47 από τα 92 παιχνίδια.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την μετάδοση των αγώνων θα μάθουμε μετά την τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης.

Πάντως, ένα πλάνο το οποίο έχει προταθεί και εξετάζεται είναι να μεταδώσει 32 από τα εναπομείναντα 45 (αυτά που δεν είχε κλείσει κάποιο κανάλι) το Sky Sports, 8 το BT Sport, 5 το Amazon και 5 το BBC.

Όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο άρθρο αφορούν τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της Αγγλικής τηλεόρασης, είναι όμως δεδομένο πως θα αυξηθούν και στην Ελληνική.

Χωρίς κόσμο αλλά με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση η Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com