Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πως η Liverpool θα επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων

Πως η Liverpool θα επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων

Πως η Liverpool θα επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων

Την ερχόμενη Τετάρτη η Liverpool και οι υπόλοιποι 19 συλλόγοι της Premier League θα συνεδριάσουν με την παρουσία των ιδιοκτητών τους για την δεύτερη φάση του πρωτοκόλλου για τις προπονήσεις.

Tο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας παρουσιάζει κάποια μέτρα που ενδέχεται να ανακοινωθούν από την Premier League μέσα στην βδομάδα, μέτρα τα οποία θα βασίζονται στις κατευθυντήριες γραμμές του » Elite sport return to training: Stage Two» που εκδόθηκαν νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα από το Τμήμα Ψηφιακών, Πολιτισμού, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Αθλητισμού (DCMS).

Πιο κάτω οι πιθανές αλλαγές στο πρόγραμμα προπονήσεων:

Τα γκρούπ των παικτών θα αυξηθούν πλέον αφού θα δικαιούνται να προπονούνται σε ομάδες 4 εως και 12 ατόμων, οι αποστάσεις όμως θα πρέπει να τηρούνται όλες τις άλλες ώρες της προπόνησης. Τα τέστ θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται 2 φορές την βδομάδα και σε περιπτώσεις πιθανού κρούσματος σε παίκτες ή τεχνικό επιτελείο και προσωπικό του χώρου θα τίθενται τα άτομα αυτά σε καραντίνα των επτά ημερών.

Όσο για την καλύτερη ασφάλεια όλων και την ελαχιστοποίηση της εξάπλωσης του ιού στις ομάδες, θα πρέπει το κάθε τεχνικό επιτελείο της ομάδας να κρατάει σημειώσεις σαν »Αρχείο επαφών» με το γκρούπ ανά προπόνηση ούτως ώστε να εντοπίζονται πιο γρήγορα και άμεσα οι επαφές ενός πιθανού κρούσματος. Καλό θα ήταν δηλαδή τα γκρούπ των παικτών να παραμένουν σταθερά και να μην αλλάζοθν. Για την επιστροφή των ομάδων σε φούλ κανονικό πρόγραμμα δεν υπήρξε νεώτερη ενημέρωση και παραμένει άγνωστο.

Η επανέναρξη της Premier League θα πάρει παράταση για 1 ή 2 βδομάδες από τις 8 Ιουνίου λόγω ανησυχιών των ομάδων.

Πως η Liverpool θα επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων
Ακόμη λίγη υπομονή θα πρέπει να κάνει η Liverpool για να επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com