Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προς 19 ή 26 Ιουνίου η επανέναρξη της Premier League

Προς 19 ή 26 Ιουνίου η επανέναρξη της Premier League

Ο αρχικός στόχος που είχε θέσει η Premier League για επανέναρξη στις 12 Ιουνίου φαίνεται πως απομακρύνεται και πλέον η λίγκα στοχεύει να επιστρέψει στις 19 ή στις 26 του επόμενου μήνα, σύμφωνα με τις πηγές του ESPN.

Η επανέναρξη του Πρωταθλήματος θα γίνει σίγουρα Παρασκευή με έναν αγώνα, ο οποίος ενδέχεται να είναι εκείνος της Tottenham κόντρα στην Manchester United στο Tottenham Stadium και η οριστική ημερομηνία είναι πιθανό να αποφασιστεί στην τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης.

Οι ομάδες πλέον είναι έτοιμες να περάσουν στην δεύτερη φάση των προπονήσεων, με επαφή δηλαδή μεταξύ των παικτών, των οποίων η έναρξη θα αποφασιστεί και τυπικά στην ψηφοφορία της Τετάρτης.

Την Πέμπτη η τηλεδιάσκεψη θα διαρκέσει σαφώς περισσότερο και είναι πιθανό από αυτή να προκύψουν τελικές αποφάσεις από την διοργανώτρια αρχή και τις ομάδες.

Η Premier League αντιλαμβάνεται τους φόβους παικτών, όπως οι Kante και Deeney και δεν θα πιέσει κανέναν να αγωνιστεί, αν δεν το επιθυμεί ο ίδιος.

Αν οι προπονήσεις με επαφή ξεκινήσουν την Πέμπτη, η 19η Ιουνίου θα πρέπει να θεωρείται μια εφικτή ημερομηνία επανέναρξης.

Προς 19 ή 26 Ιουνίου η επανέναρξη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com