Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 21/5/1984 Υπογράφει στους Reds ο Paul Walsh (vid)

Σαν σήμερα: 21/5/1984 Υπογράφει στους Reds ο Paul Walsh (vid)

Σαν σήμερα το μακρυνό 1984 μετεγγράφεται στους Reds από την Luton Town, ο Άγγλος διεθνής πρώην επιθετικός των Κόκκινων Paul Anthony Walsh.

Ο Paul Walsh θα ξεκινήσει την ποδοσφαιρική καριέρα του από την Charlton Atheltic από όπου θα μεταπηδήσει στην Luton Town. Οι Reds θα πληρώσουν στην Luton 700.000 λίρες για την απόκτηση του πολλά υποσχόμενου επιθετικού από το Plumstead.

Στα τέσσερα περίπου χρόνια που θα παραμείνει στους Κόκκινους, ο Paul Walsh θα σκοράρε1 37 γκολ σε 112 εμφανίσεις ενώ θα έχει ενεργό συμμετοχή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1986, παρότι έχασε ένα σημαντικό κομμάτι της σεζόν λόγω ρήξεως συνδέσμων στους αστραγάλους.

Ο Paul Walsh ήταν εντυπωσιακός στο παιχνίδι και μάλιστα ριψοκίνδυνος στην προσπάθειά του να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στους Red fans αλλά οι τραυματισμοί του δεν τον άφησαν να έχει την ενεργό συμμετοχή που θα ήθελε ο ίδιος.

Στην χρονιά 1987/88 οι συμμετοχές του ήταν περιορισμένες κι έτσι τον Φεβρουάριο του 1988 θα μετακινηθεί στο Λονδίνο για λογαριασμό της Tottenham, με τα Σπιρούνια να πληρώνουν στους Reds 500.000 λίρες.

Απολαύστε παρακάτω ένα μικρό αφιέρωμα στον Pauls Walsh και στα κατορθώματά του με την famous Red shirt:

Σαν σήμερα: 21/5/1984 Υπογράφει στους Reds ο Paul Walsh
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com