Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rodgers: «Η Liverpool είναι η καλύτερη ομάδα στη χώρα και αξίζει τον τίτλο»

Rodgers: «Η Liverpool είναι η καλύτερη ομάδα στη χώρα και αξίζει τον τίτλο»

Για την Liverpool μίλησε ο Brendan Rodgers και χαρακτήρισε την πρώην ομάδα ως την καλύτερη στην Αγγλία, ενώ τόνισε πως αξίζει το φετινό πρωτάθλημα.

Ο coach της Leicester δήλωσε πως αξίζουν το φετινό πρωτάθλημα οι Reds:

“ Είναι η καλύτερη μόνο στη χώρα και θεωρώ πως αξίζουν τον τίτλο. Οι εμφανίσεις τους είναι πρώτης κλάσης, όπως και τα επίπεδα σταθερότητας τους. ”

“ Θα είναι πραγματικά πολύ κρίμα, αν δεν πάρουν τον τίτλο. Πρέπει να κερδίσουν μόνο δύο παιχνίδια ακόμη κι αν επιστρέψουμε στην δράση, είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουν. Δεν έχω καμιά αμφιβολία γι’ αυτό. Τον αξίζουν. ”

“ Θα είναι επίσης πάρα πολύ κρίμα αν πάρουν τον τίτλο και δεν μπορούν να το πανηγυρίσουν με τους οπαδούς τους, οι οποίοι έχουν περιμένει τόσα πολλά χρόνια για αυτή τη στιγμή. ”

Για τον καιρό που δούλεψε ο ίδιος στην Liverpool:

“ Είναι ένα ενδιαφέρον κομμάτι της πορείας μου γιατί έφτασα στην ομάδα στα 39 μου και αμέσως όλα τα φώτα πέφτουν πάνω σου. ”

“ Όταν ανέλαβα, η Liverpool είχε τερματίσει όγδοη και δεν είχε αγωνιστεί για πέντε σεζόν (δύο) στο Champions League. Υπήρχε η ελπίδα πως θα μπορούσαμε να φτιάξουμε μια ομάδα, η οποία θα επέστρεφε το Champions League. ”

“ Αν είσαι μια μεγάλη ομάδα και δεν αγωνίζεσαι για καιρό στο Champions League, θα αρχίσει να επηρεάζεται το budget σου και θα μειωθεί. Όταν ανέλαβα την ομάδα έπρεπε να μειώσουμε το budget και κάποιοι παίκτες έπρεπε να φύγουν από την ομάδα. ”

“ Σε όποιο μέρος του κόσμου και αν ταξιδεύαμε, βλέπαμε πως πρόκειται για έναν τεράστιο σύλλογο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ταξίδι μας στην Μελβούρνη για την προετοιμασία. Αγωνιστήκαμε στο MCG με 96.000 οπαδούς και όλοι ήταν Liverpool. ”

“ Ήταν απίστευτο. Απίστευτο και με μεγάλη πίεση, πρέπει να κερδίσεις κάθε παιχνίδι. ”

Ενθουσιάστηκε με το φιλικό στην Αυστραλία ο Brendan Rodgers.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com