Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ceferin: «Θα επιστρέψει πολύ σύντομα το ποδόσφαιρο με θεατές»

Ceferin: «Θα επιστρέψει πολύ σύντομα το ποδόσφαιρο με θεατές»

Συνέντευξη στον Guardian παραχώρησε ο πρόεδρος της UEFA, Alexander Ceferin και εμφανίστηκε αισιόδοξος όσο αφορά την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, αλλά και την επόμενη ημέρα του ομορφότερου αθλήματος.

Για τον κορονοϊό και την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα ανέφερε:

“ Πρόκειται για μία σοβαρή κατάσταση αλλά αρχίζει και φτιάχνει τώρα που είμαστε πιο προσεκτικοί. Πλέον γνωρίζουμε περισσότερα για τον υιό και γενικά ως άνθρωπος εγώ είμαι αισιόδοξος. ”

“ Δε μου αρέσει η οπτική γωνιά ότι πρέπει να περιμένουμε για ένα τρίτο, τέταρτο ή ακόμη και πέμπτο κύμα του ιού. ”

“ Οι άνθρωποι που γνωρίζετε πρόκειται να πεθάνουν μία μέρα. Πρέπει όμως να ανησυχούμε από τώρα γι’ αυτό; Δεν το νομίζω. ”

“ Είμαστε έτοιμοι και θα ακολουθήσουμε τις εισηγήσεις των αρχών, αλλά εγώ είμαι απόλυτα σίγουρος πως το παλιό καλό ποδόσφαιρο με οπαδούς στις κερκίδες θα επιστρέψει πολύ σύντομα. ”

Αν θα φέρει μόνιμες αλλαγές στο ποδόσφαιρο ο ιός:

“ Ο ιός είναι μία νέα εμπειρία και όταν απαλλαχτούμε από αυτόν θα επιστρέψουμε πίσω στην κανονικότητα. Το ποδόσφαιρο δεν άλλαξε μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ή τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και δεν θα αλλάξει ούτε λόγω ενός ιού. ”

“ Ορισμένοι έχουν πει επανειλημμένως πόσο κόσμος δεν θα είναι ο ίδιος μετά τον ιό… αυτό ίσως είναι αλήθεια, αλλά γιατί να μην σκεφτόμαστε πως ο κόσμος θα είναι καλύτερος μετά τον ιό; ”

“ Γιατί να μη σκεφτόμαστε ότι θα είμαστε εξυπνότεροι ή ότι θα καταλάβουμε πόσο ευάλωτοι είμαστε και πόσο απροσταύτετοι είμαστε απέναντι στη φύση; Υπάρχουν μαθήματα. ”

Ο Alexander Ceferin εξέφρασε επίσης την αισιοδοξία του για την ομαλή διεξαγωγή του EURO 2020 το επόμενο καλοκαίρι.

Αισιοδοξία από Ceferin.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com