Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Chirivella η Liverpool

Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Chirivella η Liverpool

Το συμβόλαιο του Pedro Chirivella με την Liverpool ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν και οι Reds, σύμφωνα με τον Neil Jones του goal.com είναι έτοιμη να του προσφέρει νέο πενταετές συμβόλαιο, για να τον κρατήσει στο Anfield.

Ο 22χρονος μέσος την προηγούμενη εβδομάδα έδειχνε έτοιμος να αποχωρήσει από το Anfield, αφού και η Nantes από τη Γαλλία του έχει καταθέσει πρόταση, αλλά τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν τώρα που η Liverpool αποφάσισε πως θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό της.

Εκτός από την Nantes, για την περίπτωση του ενδιαφέρονται και οι Rangers του Steven Gerrard και τώρα όλα εξαρτώνται από την επιθυμία του παίκτη.

Φέτος πήρε χρόνο συμμετοχής σα Carabao Cup και Fa Cup με την Liverpool, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις ειδικότερα στους αγώνες με Everton και Shrewsbury, ενώ φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Μπορεί να έχει πραγματοποιήσει μόλις 11 επίσημες συμμετοχές με τους Reds από το 2013, αλλά την φετινή σεζόν απέδειξε πως έχει κάνει βήματα προόδου και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Οι Reds θεωρούν πως ο Pedro Chirivella θα πειστεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του, λόγω της πολυετούς διάρκειας που θα έχει το καινούριο του.

Ο Ισπανός καλείται να πάρει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον του.

Ο Pedro Chirivella πανηγυρίζει την πρόκριση επί της Shrewsbury.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com