Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Adrian: «Δεν θέλω να ακουστεί το YNWA από τα μεγάφωνα»

Adrian: «Δεν θέλω να ακουστεί το YNWA από τα μεγάφωνα»

Με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών επέστρεψε χθες η Bundesliga και η αλήθεια είναι πως η ατμόσφαιρα ήταν ασυνήθιστη σε όλους μας. Κάπως έτσι θα πραγματοποιηθούν και οι αγώνες της Premier League, γεγονός για το οποίο μίλησε ο Adrian.

Ο Ισπανός μίλησε για την νέα πραγματικότητα του ποδοσφαίρου:

“ Θα είναι ένα πολύ περίεργο να παίζουμε σε ένα άδειο Anfield, αλλά θα πρέπει να το αποδεχθούμε. Δεν θα έχουμε το You’ll Never Walk Alone και ελπίζω να μην το βάλουν να ακούγεται από τα μεγάφωνα. ”

“ Στην τελική, είμαστε επαγγελματίες και θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά όπως κάνουν όλοι και να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα. ”

Για την επιστροφή στις προπονήσεις:

“ Η Liverpool μας έχει πει πως μόλις επιστρέψουμε στις προπονήσεις, κάτι που περιμένω να συμβεί από την Τρίτη ή την Τετάρτη, θα κάνουμε δύο τεστ κορονοϊού ανά εβδομάδα. Ελπίζω να επιστρέψουμε σύντομα στις προπονήσεις με γκρουπ γιατί είναι δύσκολο να προπονείσαι μόνος σου. ”

“ Δεν έχω δει τον Jürgen (στο προπονητικό κέντρο) αλλά φαντάζομαι πως τα παρακολουθεί όλα από κάμερες. Είναι πολύ χαρισματικός και μας λείπει η στενή σχέση που έχει με τους παίκτες του κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. ”

Αν φοβάται την επανέναρξη:

“ Δεν φοβάμαι. Είναι ξεκάθαρο πως όλοι έχουμε οικογένειες, αλλά όλοι επίσης θέλουμε να συνεισφέρουμε ώστε να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα. ”

“ Εγώ έκανα ένα τεστ πριν από δέκα μέρες και βγήκε αρνητικό. Τώρα, η ομάδα προσφέρει τεστ για όλα τα άτομα που μένουν στο σπίτι μαζί μας. Αυτό είναι πολύ θετικό και δείχνει ότι η ομάδα ενδιαφέρεται για εκείνους, όπως κάνουμε και εμείς.”

“ Εμείς βρισκόμασταν μόνο τέσσερις βαθμούς πριν την μαθηματική κατάκτηση της Premier League και η σεζόν διακόπηκε. Η διακοπή ήρθε μόλις είχαμε βιώσει έναν επώδυνο αποκλεισμό από την Atletico Madrid για το Champions League. ”

“ Δεν μπορούμε όμως να ξεχάσουμε την σεζόν που είχαμε κάνει από τον Αύγουστο. Είμαστε 25 βαθμούς μπροστά από την Manchester City, μια διαφορά που είναι μεγάλη. Είμαστε αποφασισμένοι να κλειδώσουμε τον τίτλο της Premier League. ”

Ο Adrian πανηγυρίζει το διπλό στην έδρα της Burnley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com