Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 13/5/2007 Τελευταίο αντίο του «God» Robbie Fowler (vid)

Σαν σήμερα: 13/5/2007 Τελευταίο αντίο του «God» Robbie Fowler (vid)

Την τελευταία του εμφάνιση στην 2η θητεία του στους Reds θα πραγματοποιούσε σαν σήμερα ο «God» Robbie Fowler, σε παιχνίδι πρωταθλήματος στο Anfield με αντίπαλο την Charlton Athletic.

Ο «God» θα συμπλήρωνε 39 εμφανίσεις με εκείνη στην εποχή επί Rafa Benitez και συνολικά θα έφθανε τις 369. Ο Fowler ξεκίνησε στο παιχνίδι και αντικαταστάθηκε σκοπίμως από τον Rafa στο 88′ από τον Peter Crouch, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στο κοινό του Anfield να τον χειροκροτήσει και να τον αποθεώσει για τις υπηρεσίες του στον Σύλλογο, κάτι που έγινε μέσα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση. Έτσι έκλεισε ο κύκλος ακόμα ενός θρύλου του Συλλόγου.

Στο αγωνιστικό μέρος οι Κόκκινοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ και ισάριθμες φορές ισοφάρισαν, χωρίς όμως να πάρουν τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Matt Holland 2′, για να ισοφαρίσουν οι Reds με τον Xabi Alonso στο 62′ από ασίστ του Dirk Kuyt. Οι φιλοξενούμενοι θα ξαναμπούν μπροστά στο σκορ με τον Darren Bent στο 72′ και οι Κόκκινοι θα ισοφαρίσουν με πέναλτι του Harry Kewell στο 90′.

Έτσι οι Reds θα τερματίσουν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα εξασφαλίσουν την έξοδό τους στους ομίλους του Champions League της επόμενης περιόδου.

Να αναφέρουμε ότι ο Ιταλός τερματοφύλακας μας Daniele Padelli, πραγματοποίησε την 1η και τελευταία του εμφάνιση με την famous Red shirt.

Στο Anfield εκείνο το μεσημέρι Κυριακή αποχαιρέτησαν τον «God» 43.134 θεατές και διαιτητής  ήταν ο D .G. Gallagher.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το γκολ του Harry Kewell, με το οποίο ισοφάρισαν οι Reds:

Σαν σήμερα: 13/5/2007 Τελευταίο αντίο του «God» Robbie Fowler
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com