Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Shelvey: «Έπρεπε να μείνω στην Liverpool»

Shelvey: «Έπρεπε να μείνω στην Liverpool»

Για την αποχώρηση του από την Liverpool το καλοκαίρι του 2013 μίλησε ο Jonjo Shelvey σε συνέντευξη του με το Sky Sports, αναφέροντας πως θα έπρεπε να είχε μείνει στο Anfield τουλάχιστον για άλλα 1 ή 2 χρόνια.

Ο νυν μέσος της Newcastle έδωσε την εξής απάντηση όταν ρωτήθηκε για την αποχώρηση του από το Anfield:

“ Ήμουν μόνο 21 ετών όταν έφυγα. Δεν νομίζω πως μπορείτε να βρείτε πολλούς παίκτες που πηγαίνουν εκεί στα 17 τους και φεύγουν στα 21 τους. Αυτό νομίζω πως λέει πολλά για εμένα και τον χαρακτήρα μου. Δεν ήμουν όμως χαρούμενος γιατί έπαιζα ένα ή δύο παιχνίδια και μετά έμενα ξανά εκτός. Ήθελα να παίζω βασικός κάθε εβδομάδα. ”

“ Είχα πάει δανεικός στην Blackpool και την Charlton σε μικρή ηλικία και έπαιζα. Δεν νομίζω όμως πως αυτό με βοήθησε, γιατί βελτιώνεσαι όταν παίζεις συνεχώς για την δική σου ομάδα. Όταν παίζεις σε έναν αγώνα και μετά δεν παίζεις στους επόμενους έξι, δεν νιώθεις πως συμμετέχεις και δεν με νοιάζει τι λένε για το συγκεκριμένο θέμα άλλοι ποδοσφαιριστές. Δεν νιώθεις πως είσαι μέλος της ομάδας. ” Τόνισε ο Shelvey.

“ Θεωρώ πως αυτό ήθελα (να νιώθει πως είναι μέλος της ομάδας) αλλά στην τελική, θα έπρεπε να είχα μείνει; Μάλλον, ναι. Ακόμη και αν ήταν για άλλη μια σεζόν ή δύο. Μόνο και μόνο για να δω αν θα άλλαζαν τα πράγματα. Αλλά στο τέλος της ημέρας, ό,τι έγινε έγινε. ”

“ Κάθε απόφαση που πήρα στην καριέρα μου ήταν για να παίζω, για να προσπαθήσω να έχω όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής μπορώ. Δεν μπορώ να πω, πως έχω μετανιώσει για πολλά πράγματα. ”

Δεν ήθελε να φύγει από το Anfield ο Shelvey.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com