Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Απίστευτος παίκτης ο van Dijk!»

Henderson: «Απίστευτος παίκτης ο van Dijk!»

Στο BT Sport μίλησε ο Jordan Henderson και έκανε ειδική αναφορά στον Virgil van Dijk χαρακτηρίζοντας τον ως απίστευτο αμυντικό και απίστευτο ποδοσφαιριστή.

Ας δούμε αναλυτικά τα λόγια του αρχηγού για τον Ολλανδό:

“ Υπάρχει κάτι που δεν έχει ήδη κάνει για την ομάδα; ”

“ Δεν βρίσκω τα λόγια για να τον χαρακτηρίσω ως παίκτη. Φυσικά και όλοι γνωρίζουν πόσο καλός παίκτης είναι και πόσα έχει κάνει τα τελευταία χρόνια για την ομάδα, είναι τεράστιος για εμάς. Έχει κερδίσει ατομικά βραβεία, τα οποία άξιζε. Είναι ένας απίστευτος αμυντικός και ένας απίστευτος παίκτης. ”

“ Για εμένα, η προσφορά του στον αγωνιστικό χώρο είναι τεράστια. Είναι ένας απίστευτος άνθρωπος και ένας σπουδαίος ηγέτης για τα αποδυτήρια. Μας έχει δώσει μεγάλη ώθηση από τον πρώτο λεπτό που ήρθε στην ομάδα. ”

“ Είναι τιμή μου να δουλεύω κάθε μέρα μαζί του. Συνεχώς χαμογελάει και βρίσκεται σε καλή διάθεση. Έχει μεγάλη επίδραση στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο από τότε που ήρθε στην ομάδα. ”

“ Τα κάνει όλα σωστά και αποτελεί παράδειγμα. Είμαι περήφανος για εκείνον, για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται και κερδίζει τα ατομικά βραβεία. Αξίζει όλα όσα έχει κερδίσει και θα αξίζει όλα όσα θα κερδίσει. ” Είπε ο Jordan Henderson.

Ύμνοι του Henderson για τον Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com