Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 11/5/2007 Υπογράφει στους Reds ο Lucas Leiva (vid)

Σαν σήμερα: 11/5/2007 Υπογράφει στους Reds ο Lucas Leiva (vid)

Σαν σήμερα υπογράφει στους Κόκκινους από την Gremio, ο Βραζιλιάνος διεθνής μεσοεπιθετικός και αρχηγός της U23 Εθνικής Βραζιλίας Lucas Leiva.

Τον Lucas Leiva θα φέρει στο Anfield σε μία δύσκολη εποχή για τον Σύλλογο ελέω Τεξανών ιδιοκτητών, ο Rafa Benitez, πληρώνοντας στην ομάδα του το ποσό των 5 εκ. λιρών. Στους Κόκκινους ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα βρει μπροστά του το τρομερό τρίο Gerrard -Alonso – Mascherano κι φυσιολογικά τα βρήκε σκούρα στο να μπορέσει να χωρέσει στην 11άδα.

Αναγκαστικά δούλεψε και άλλαξε τρόπο λειτουργίας στο παιχνίδι των Reds, γυρίζοντας πιο πίσω και παίζοντας αμυντικός μέσος στα χρόνια που ακολούθησαν και σε κάποιες περιπτώσεις ως κεντρικός αμυντικός. Παρ’ όλο που μερίδα των fans του ασκούσε από σκληρή έως και άδικη κριτική, εκείνος και λόγω χαρακτήρα του δεν αντέδρασε ποτέ και δούλευε ασταμάτητα προς όφελος του συνόλου.

Στα 10 χρόνια παρουσίας του στους Reds θα φορέσει την Κόκκινη φανέλα 346 φορές, σημειώνοντας 7 γκολ και έχοντας μοιράσει 21 ασίστ. Θα είναι μέλος της ομάδας που θα κατακτήσει το League Cup το 2012, αλλά δεν θα πάρει μέρος στον τελικό λόγω τραυματισμού.

Το καλοκαίρι του 2017 θα μετακινηθεί στην Ιταλία, για λογαριασμό της Lazio.

Άνθρωπος ταπεινός και με αρχές, παραμένει fan των Κόκκινων και δεν χάνει ευκαιρία να το δηλώνει όποτε του δίνετε ευκαιρία. Άλλωστε θεωρεί τον εαυτό του μέλος της πόλης, καθώς στα 10 χρόνια παραμονής του εκεί δημιούργησε και την οικογένειά του.

Απολαύστε στο παρακάτω video ενέργειες και γκολ του Lucas με την Κόκκινη φανέλα:

Σαν σήμερα: 11/5/2007 Υπογράφει στους Reds ο Lucas Leiva
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com