Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 11/5/2014 Κλείσιμο χρονιάς με νίκη επί Newcastle (vid)

Σαν σήμερα: 11/5/2014 Κλείσιμο χρονιάς με νίκη επί Newcastle (vid)

Τη νίκη επί της Newcastle Utd στο Anfield θα έπαιρναν σαν σήμερα οι Reds του Brendan Rodgers, καταγράφοντας νέα ρεκόρ στην Ιστορία του Συλλόγου, σε μία χρονιά που θα ήθελαν να τελείωνε ακόμα καλύτερα.

Οι Κόκκινοι έχοντας μαθηματικά ελπίδες για τον τίτλο σε περίπτωση στραβοπατήματος των Πολιτών, έπραξαν το αυτονόητο με τους Magpies. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Martin Skrtel στο 20′, θα ανατρέψουν το αποτέλεσμα με γκολ των Daniel Agger στο 63′ από ασίστ του Steven Gerrard & του Daniel Sturridge στο 65′ από ασίστ και πάλι του Μεγάλου Αρχηγού.

Να σημειωθεί ότι το αυτογκόλ του Martin Skrtel ήταν το 4ο του μέσα στη χρονιά, το οποίο ήταν και ρεκόρ για παίκτη των Reds, ενώ το γκολ του Daniel Agger ήταν το 100ο των Reds μέσα στη χρονιά. Μάλιστα τα 101 συνολικά γκολ της ομάδας, ήταν νέο ρεκόρ παραγωγικότητας στην Ιστορία των Reds σε μία χρονιά.

Στα άλλα του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες καθώς στο 66′ αποβλήθηκε ο Shola Ameobi με 2η κίτρινη κάρτα και στο 87′ Paul Dummett με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα, 5′ μόλις λεπτά την είσοδό του στο παιχνίδι. Η κάρτα αυτή αποδείχθηκε αργότερα πως ήταν λανθασμένη απόφαση του διαιτητή Phil Dowd και ακυρώθηκε.

Για την ιστορία, οι Citizens κέρδισαν εκείνη την μέρα και οι Reds τερμάτισαν 2οι στην βαθμολογία, με 2 βαθμούς λιγότερους από τους ανταγωνιστές τους.

Στο Anfield εκείνο το απόγευμα Κυριακής βρέθηκαν 44.724 θεατές, ανάμεσά τους και 14 μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool, με θέσεις στο Kop. Στιγμιότυπα από τις κάμερες των μελών, μπορείτε να δείτε στην playlist εδώ.

Στο παρακάτω video και στο χρονικό σημείο 17′:37″, μπορείτε να δείτε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 11/5/2014 Κλείσιμο χρονιάς με νίκη επί Newcastle
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com