Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Να μην υπάρξει υποβιβασμός ζητούν οι ομάδες των τελευταίων θέσεων

Να μην υπάρξει υποβιβασμός ζητούν οι ομάδες των τελευταίων θέσεων

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα μπήκε η Premier League αφού κατά τη διάρκεια της θα υπάρξουν συζητήσεις για την επανέναρξη της, στις οποίες θα συζητηθεί και το ενδεχόμενο να μην υπάρξει υποβιβασμός!

Οι περισσότερες εβδομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες βαθμολογικά θέσεις θεωρούν πως δεν θα πρέπει να υποβιβαστεί καμία ομάδα αφού οι τελευταίοι 92 αγώνες θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών και σε ουδέτερες έδρες.

Αυτό βρίσκει αντίθετη την FA, η οποία θέλει να υπάρξει κανονικά υποβιβασμός και πρωταθλητής, ενώ ούτε η Premier League είναι θετική.

Η διοργανώτρια αρχή θα προειδοποιήσει τις ομάδες που θα προσπαθήσουν να περάσουν την πρόταση για μη υποβιβασμό, να σκεφτούν το μακροπρόθεσμο τους μέλλον και όχι μόνο τη φετινή σεζόν, αφού μπορεί να υπάρξουν συνέπειες, ενώ τους έχει ήδη προειδοποιήσει πως αν δεν υπάρξει υποβιβασμός τότε το προϊόν θα γίνει λιγότερο ελκυστικό για την τηλεόραση.

Συνολικά οχτώ ομάδες δεν θέλουν να αγωνιστούν σε ουδέτερες έδρες, εκ των οποίων οι έξι είναι οι έξι τελευταίες στον βαθμολογικό πίνακα.

Το συγκεκριμένο θέμα του υποβιβασμού θα συζητηθεί στις τηλεδιασκέψεις αυτής της εβδομάδας.

Ο πρόεδρος της EFL, Rick Parry θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League αν δεν υποβιβαστεί καμία ομάδα και δεν προβιβαστεί καμία από την Championship.

Η Premier League επίσης θα συζητήσει για την εισαγωγή του νέου κανονισμού των πέντε αλλαγών, αλλά και την πιθανότητα να μην χρησιμοποιηθεί το VAR στους τελευταίους αγώνες της σεζόν.

Να μην υπάρξει υποβιβασμός ζητούν οι ομάδες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com