Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 9/5/1987 Αντίο με γκολ από τον Ian Rush (vid)

Σαν σήμερα: 9/5/1987 Αντίο με γκολ από τον Ian Rush (vid)

Το τελευταίο του γκολ στην 1η του θητεία στους Reds πριν την μετεγγραφή του στην Ιταλία, θα σημείωνε σαν σήμερα ο Ian Rush με αντίπαλο την Chelsea στο Stamford Bridge.

Οι Κόκκινοι έχοντας συμφωνήσει να μετακινηθεί ο Ουαλός επιθετικός στην Ιταλία (η μετεγγραφή του είχε κλείσει από το καλοκαίρι του 1986 αλλά παρέμεινε στους Reds δανεικός μέχρι το τέλος της χρονιάς 1986/87), πήγαιναν να ολοκληρώσουν την χρονιά στο Λονδίνο, με αντίπαλο την Chelsea κι έχοντας οριστικά «κλειδώσει» στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι απαλλαγμένο από ανάγκη βαθμών και από τις δύο ομάδες (οι Μπλε δεν μπορούσαν να τερματίσουν πάνω από την μέση του βαθμολογικού πίνακα), ήταν συναρπαστικό με πολλές φάσεις και 6 γκολ. Τρεις φορές οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ και οι Κόκκινοι ισοφάρισαν σε γρήγορο σχετικά χρόνο τις δύο από τις τρεις.

Η Chelsea άνοιξε το σκορ με τον Gordon Durie στο 2′, για να ισοφαρίσει ο Ian Rush στο 9′, το τελευταίο του με την famous Red shirt πριν μετακινηθεί στην Ιταλία. Ξανά μπροστά στο σκορ οι Blues στο 30′ με τον John Bumstead, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι Κόκκινοι άργησαν να «πάρουν» μπροστά, ισοφαρίζοντας πάντως με τον Steve McMahon στο 77′. Δεν άργησαν να πάρουν και πάλι το προβάδισμα οι γηπεδούχοι με τον David Speedie στο 82′, για να ισοφαρίσουν σχεδόν άμεσα οι Reds με τον John Aldridge στο 84′ σε 3-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Μετά το σφύριγμα της λήξης από τον Ουαλό διαιτητή J. Deakin, οι παίκτες της Liverpool κατευθύνθηκαν προς την εξέδρα των φιλοξενουμένων, χειροκροτώντας τους Red fans για την υποστήριξή τους μέσα στην χρονιά, με τον Ian Rush να μένει παραπάνω μπροστά τους και να τους ανταποδίδει την αγάπη τους με παρατεταμένο χειροκρότημα.

Στο Stamford Bridge εκείνο το μεσημέρι Σαββάτου, παρακολούθησαν το παιχνίδι 29.245 θεατές.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε φάσεις και τα γκολ της συνάντησης, καθώς και τον αποχαιρετισμό του Ian Rush προς τους Red fans:

Σαν σήμερα: 9/5/1987 Αντίο με γκολ από τον Ian Rush
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com