Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 8/5/2002 Match ροντέο με Blackburn Rovers (vid)

Σαν σήμερα: 8/5/2002 Match ροντέο με Blackburn Rovers (vid)

Τη νίκη επί της Blackburn Rovers θα έπαιρναν σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier στο Anfield, σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος!

Οι Κόκκινοι έχοντας χάσει την επαφή με την πρωτοπόρο Arsenal, ήθελαν να τερματίσουν οπωσδήποτε στην 2η θέση της βαθμολογίας και να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους, στους ομίλους του Champions League της επόμενης χρονιάς. Εμπόδιο τους στην προσπάθεια αυτή ήταν εκείνο το βράδυ Τετάρτης η Blackburn Rovers, η οποία θα έκανε την ζωή των Reds πολύ δύσκολη.

Οι Reds θα προηγηθούν με εντυπωσιακή προσπάθεια του Danny Murphy στο 23′ από ασίστ του John Arne Riise, για να ισοφαρίσουν οι Rovers με τον Damien Duff στο 28′. Ξανά μπροστά οι Κόκκινοι με τον Nicolas Anelka στο 38′ από ασίστ του John Arne Riise, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με την λήξη του πρω΄του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους Rovers να ισοφαρίζουν εκ νέου με τον Andrew Cole στο 49′, για να ξαναπάρουν το προβάδισμα οι Reds με τον Sami Hyypia στο 51′ από ασίστ του Danny Murphy. Οι φιλοξενούμενοι δεν το παράτησαν το παιχνίδι και ισοφάρισαν για μία ακόμη φορά με τον Matt Jansen στο 80′, προβληματίζοντας το κοινό του Anfield για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Όχι όμως και τους παίκτες των Reds, με τον Emile Heskey να σημειώνει το τελικό 4-3 στο 85′ από ασίστ του Jamie Carragher, ξεσηκώνοντας το Anfield!!! Έτσι οι Κόκκινοι έμειναν στην 2η θέση της βαθμολογίας, με 1 βαθμό περισσότερο από την 3η Manchester Utd και να χρειάζεται μία ακόμα νίκη στην τελευταία αγωνιστική για να την «κλειδώσει» και μαθηματικά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι manages των Rovers ήταν ο παλιός άσσος και θρύλος των Κόκκινων και manager τους αργότερα, Graeme Souness.

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν 40.663 θεατές και διαιτητής ήταν ο A. G. Wiley.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 8/5/2002 Match ροντέο με Blackburn Rovers
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com