Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 8/5/2004 Τελευταίο Κόκκινο γκολ για Emile Heskey (vid)

Σαν σήμερα: 8/5/2004 Τελευταίο Κόκκινο γκολ για Emile Heskey (vid)

Τη νίκη επί της Birmingham City στο St Andrews θα έπαιρναν σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier, με τον Emile Heskey να σημειώνει το τελευταίο του γκολ με την Κόκκινη φανέλα.

Οι Κόκκινοι διεκδικούσαν την έξοδό τους στους ομίλους του Champions League της επόμενης χρονιάς και χρειαζόντουσαν οπωσδήποτε τους βαθμούς της νίκης. Έτσι μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν αυτό που χρειαζόντουσαν και προηγήθηκαν αρχικά με τον Michael Owen στο 28′ από εξαιρετική ασίστ του Emile Heskey.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Reds διπλασίασαν τα τέρματα τους με ένα πολύ όμορφο γκολ. Στο κέντρο του γηπέδου ο Harry Kewell τροφοδότησε με εντυπωσιακό τακουνάκι τον Michael Owen, ο οποίος προώθησε την μπάλα στον Steven Gerrard. Αυτός προχώρησε λίγο και με το δεξί του, έδωσε ασίστ στον επερχόμενο Emile Heskey, που με το αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ian Bennett.

Λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, καθώς ο αρχηγός τους Kenny Cunningham «γκρέμισε» τον Steven Gerrard λίγο μετά το κέντρο του γηπέδου και καθώς ο αρχηγός των Κόκκινων, έφευγε μόνος του προς το τέρμα των γηπεδούχων.

Η υπεροχή πλέον των Reds ήταν καθολική και επιβραβεύτηκε στο 85′ με τον Steven Gerrard να γράφει το τελικό 0-3, με σουτ μέσα από την περιοχή του Ian Bennett.

Η νίκη αυτή των Κόκκινων, ήταν η 3η συνεχόμενη και το 4ο παιχνίδι στην σειρά που δεν δέχθηκαν γκολ, γεγονός που τους βοήθησε να βρεθούν στην 4η θέση, με 3 βαθμούς περισσότερους από την 4η Aston Villa και να θέλουν μόλις 1 βαθμό, για να εξασφαλίσουν τον στόχο τους, την έξοδό τους στους ομίλους του Champions League της επόμενης χρονιάς.

Στο St Andrews παρακολούθησαν το παιχνίδι εκείνο το βράδυ Σαββάτου 29.533 θεατές και διαιτητής ήταν ο S. W. Dunn.

Ακολουθούν τα γκολ της συνάντησης με το τελευταίο γκολ του Emile Heskey με την famous Red shirt:

Σαν σήμερα: 8/5/2004 Τελευταίο Κόκκινο γκολ για Emile Heskey
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com