Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αισιόδοξη για την επανέναρξη η Κυβέρνηση

Αισιόδοξη για την επανέναρξη η Κυβέρνηση

Όλο και πιο κοντά στην επανέναρξη της είναι η Premier League, με την επόμενη εβδομάδα να είναι κρίσιμη όσο αφορά το τελικό πλάνο επιστροφής στη δράση αφού θα υπάρξουν συζητήσεις της Κυβέρνησης με την Premier League, καθώς και ψηφοφορία των 20 ομάδων για να αποφασιστεί ο καλύτερος δυνατός τρόπος επανέναρξης.

Ο Oliver Dowden από την πλευρά της Κυβέρνησης ανέφερε σήμερα το πρωί τα εξής όσο αφορά την επιστροφή του ποδοσφαίρου:

“ Δεν έχει δοθεί το πράσινο φως στο ποδόσφαιρο. Συναντήθηκα με την Premier League πριν από μερικές εβδομάδες. Μιλήσαμε δύο φορές και η πρώτη ήταν με τον υπεύθυνο του πρωταθλήματος για θέματα υγείας. Προσπαθεί να βρει τον πιο ασφαλή τρόπο επιστροφής. ”

“ Δεν είναι μόνο η Premier League, αλλά και οι υπόλοιπες όπως και τα υπόλοιπα αθλήματα που ενδέχεται να πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών. ”

“ Η δημόσια υγεία και η ασφάλεια έρχονται πάντα πρώτες. Αν βρούμε ένα πλάνο, το οποίο πρόκειται να δουλέψει τότε θα ήθελα να το προχωρήσουμε. Θα ήταν καλό για το έθνος (η επιστροφή του ποδοσφαίρου) και θετικό για τον κόσμο του ποδοσφαίρου. ”

“ Θα συζητήσω την Πέμπτη με την Premier League, την English Football League και την FA και είμαι πολύ αισιόδοξος και θεωρώ πως θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε. ”

“ Η δημόσια υγεία όμως θα πρέπει πάντα να έρχεται πρώτη. Θα προχωρήσουμε μόνο αν είμαστε σίγουροι ότι θα συμβεί αυτό. ”

Η επανέναρξη της Premier League πλησιάζει.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com