Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καμία επαφή της Premier League με την Αυστραλία

Καμία επαφή της Premier League με την Αυστραλία

Καμία πρόθεση δεν έχει η Premier League να ολοκληρώσει την σεζόν στην Αυστραλία, όπως ανέφεραν μερικά μέσα και φυσικά δεν έχει κάνει καμία επαφή για το συγκεκριμένο θέμα.

Η Premier League έχει πλάνο επανέναρξης και με σύμφωνα με αυτό οι αγώνες που απομένουν θα ολοκληρωθούν στην Αγγλία και σε 8-10, μέσα στα οποία δεν θα βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν το Anfield.

Ο πρόεδρος της Δυτικής Αυστραλίας, Mark McGowan αναλυτικά είπε για το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί η PL στην χώρα του:

“ Δεν έχω έρθει σε καμία επαφή με την Αγγλική Premier League. Δεν έχουν έρθει σε επαφή με το γραφείο μου και δεν έχουν έρθει σε επαφή με μένα.”

“ Έχουμε θέσει αυστηρά μέτρα στα σύνορα για να αποτρέψουμε την είσοδο όσων δεν είναι Αυστραλοί. Θα περιμένω την όποια επαφή θελήσουν να κάνουν μαζί μου, αλλά θεωρώ πως θα υπάρξουν πολλά εμπόδια στην πορεία. ”

“ Η Βρετανία έχει πολύ, πολύ υψηλά ποσοστά του COVID-19 και πάρα πολλούς θανάτους. Δεν θέλεις να παίρνεις ρίσκα σε τέτοιου είδους θέματα. Όπως είπα, θα περιμένω αν μας γίνει κάποια αίτηση, αλλά θεωρώ πως είναι πολύ, πολύ δύσκολο να ολοκληρωθεί εδώ (στην Αυστραλία). ” Ξεκαθάρισε ο Mark McGowan.

Το πλάνο της Premier League είναι να ολοκληρωθεί σε ουδέτερες έδρες στην Αγγλία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com