Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν πρέπει να επιστρέψει σύντομα το ποδόσφαιρο»

«Δεν πρέπει να επιστρέψει σύντομα το ποδόσφαιρο»

Μπορεί πολλά πρωταθλήματα, όπως η Premier League και η Bundesliga κάνουν τα πλάνα επιστροφής τους στην δράση, όμως ο πρόεδρος της Ιατρικής Επιτροπής της FIFA, Michel D’Hooghe δεν πιστεύει πως οι παίκτες πρέπει να επιστρέψουν σύντομα στα γήπεδα.

Ο D’Hooghe ρωτήθηκε από το Sky Sports αν θα πρέπει να επιστρέψει το ποδόσφαιρο πριν τον Σεπτέμβριο, μετά τις αποφάσεις σε Γαλλία και Ολλανδία για αναστολή του ποδοσφαίρου μέχρι τον φθινόπωρο:

“ Ο κόσμος δεν είναι έτοιμος για επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ελπίζω να μπορεί να συμβεί αυτό σύντομα. Προς το παρόν πρέπει να κάνουμε υπομονή. ”

“ Είναι η πιο δραματική κατάσταση που έχουμε ζήσει από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την κατάσταση, αλλά να είμαστε ρεαλιστικοί. ”

“ Το ποδόσφαιρο θα πρέπει να επιστρέψει μόνο όταν επιτραπεί ξανά η επαφή. Το ποδόσφαιρο παραμένει ένα άθλημα επαφής και το πρώτο πράγμα που λένε όλοι είναι να αποφεύγουμε την επαφή. ”

“ Θα είναι σημαντικό να γίνουν τεστ, αλλά θα πρέπει να επαναλαμβάνονται. Αν ένας παίκτης είναι θετικός στον ιό, θα πρέπει να μπει όλη η ομάδα σε καραντίνα. Είναι αυτό φυσιολογικό για τις διοργανώσεις; ”

“ Δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά θέμα της ζωής και των θανάτων. Δεν μπορεί να παιχτεί η Premier League, όταν προτρέπουμε τους ανθρώπους να κρατούν απόσταση δύο μέτρων. Δεν μπορείς να ζητήσεις από την Liverpool να αντιμετωπίσει την Manchester, όταν οι παίκτες κρατούν δύο μέτρα απόσταση. ”

“ Έχετε προσπαθήσει ποτέ να παίξετε ποδόσφαιρο με μάσκα; Ακόμη και αυτό όμως φέρνει κοντά τον κόσμο. Δεν ξέρουμε πότε θα φτάσει η πανδημία στο peak της, γιατί τα δεδομένα είναι διαφορετικά για τις χώρες. Η λύση θα βρεθεί μόνο όταν υπάρξει το φάρμακο. ” Πρόσθεσε ο  D’Hoodge.

“ Το ποδόσφαιρο θα πρέπει να κάνει υπομονή. Θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες των ειδικών και να τηρεί τους κανόνες υγιεινής. ”

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει το ποδόσφαιρο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com