Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Joe Gomez μιλάει για την μεταγραφή του στη Liverpool

Ο Joe Gomez μιλάει για την μεταγραφή του στη Liverpool

Για την μεταγραφή που πήρε στη Liverpool το καλοκαίρι του 2015 από την Charlton μίλησε σήμερα ο Joe Gomez στο πλαίσιο του Sky Football Show, που μεταδίδεται κάθε πρωί.

Ο Άγγλος αμυντικός αναλυτικά είπε στον Jamie Redknapp και την Kelly Cates για την μετακίνηση του στους Reds:

“ Η Charlton ήταν η ομάδα της περιοχής μου και η πρώτη που αγωνίστηκα, αλλά ο στόχος μου πάντα ήταν να προχωρήσω μπροστά. Το καλοκαίρι (2015) όταν ολοκληρώθηκε η σεζόν αρχίσαμε να ακούμε με τον πατέρα μου και τον μάνατζερ μου μερικές προτάσεις και κάποιες επιλογές που είχαμε. ”

“ Εκείνη την περίοδο έμενα ακόμα με την μητέρα μου και τον πατέρα μου και οι μοναδικές περιοχές που γνώριζα ήταν το Λονδίνο και η νοτιοανατολική πλευρά. Συναντήθηκα με τον Brendan Rodgers και με έκανε να νιώσω βέβαιος για το μέλλον μου. ”

“ Γνώριζα από την αρχή πως δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα και έπρεπε να το σκεφτώ πολύ καλά. Ήξερα ότι δεν περίμενα να κερδίσω αμέσως θέση βασικού σε μια ομάδα με το μέγεθος της Liverpool. Περίμενα να χρειαστεί να πάω δανεικός μερικές σεζόν από εδώ και από εκεί. ”

“ Πρόκειται για έναν τεράστιο σύλλογο και για να είμαι ειλικρινής, αρχικά δεν είχα καταλάβει εντελώς το μέγεθος του συλλόγου και τι πρέπει να περιμένω. Θα πρέπει να αποδεχθείς πως αν δεν παίζεις καλά, θα χάσεις την θέση σου. ” Ξεκαθάρισε ο Joe Gomez.

“ Είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία. Νομίζω πως κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας κατάλαβα πόσο μεγάλος είναι ο σύλλογος. Συνήθιζα να παραμένω στην Αγγλία και πηγαίνουμε σε ένα μέρος εδώ για προετοιμασία, αλλά με την Liverpool πήγαμε στην Ταιλάνδη. Υπήρχαν χιλιάδες άνθρωποι στο ξενοδοχείο, όταν φτάσαμε και αρκετοί security. Εκείνη την στιγμή τα κατάλαβα όλα. ”

“ Στη συνέχεια πήγαμε στην Αυστραλία και παίξαμε με την Brisbane Road σε ένα γεμάτο γήπεδο. Εκεί ήταν η πρώτη φορά που άκουσα το » You’ll Never Walk Alone » και σκέφτηκα πως αυτό είναι κάτι το διαφορετικό. ” Προσθέτει ο Gomez.

“ Η Charlton υπήρξε πολύ σημαντική για την εξέλιξη μου. Ήμουν τυχερός που βρέθηκα στην Ακαδημία της και πίστεψε σε εμένα, όταν πέρασα από διάφορες φάσεις, όπως οι τραυματισμοί που είχα. ”

Ο Joe Gomez αγωνίστηκε στην Charlton μέχρι το 2015.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com