Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα καθυστερήσει η ανακατασκευή της Anfield Road End

Θα καθυστερήσει η ανακατασκευή της Anfield Road End

Ο κορονοϊός θα επηρεάσει τελικά και την ανακατασκευή της Anfield Road End, όπως σας είχαμε γράψει από τον περασμένο μήνα, κάτι που έκανε γνωστό η Liverpool με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγη ώρα.

Οι Reds είχαν αρχίσει να κάνουν τα πλάνα τους για την ανακατασκευή της κερκίδας από το περσινό καλοκαίρι και ήθελαν να καταθέσουν τα τελικά τους πλάνα τον Απρίλιο ή τον Μάιο, αλλά αυτό δεν είναι πλέον εφικτό, αφού η πανδημία έχει αλλάξει τις ζωές όλων μας και την καθημερινότητα.

Οι Reds είχαν αρχικά ζητήσει την γνώμη των πολιτών για την ανακατασκευή της κερκίδας, με τις περισσότερες απαντήσεις να είναι θετικές και υπολόγιζαν να χρειαστούν περίπου 18 μήνες μέχρι να είναι έτοιμη, όπως είχε συμβεί και με την Main Stand το 2016.

Η Liverpool, μετά τις τελευταίες εξελίξεις απόφασισε να παγώσει την έναρξη των εργασιών τουλάχιστον για 12 μήνες και τώρα ελπίζει πως η κερκίδα θα έχει ολοκληρωθεί για την έναρξη της σεζόν 2023-24 και όχι για την 2022-23, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Ήταν μια απολύτως λογική εξέλιξη. Οι Reds θα υποβάλλουν τα τελικά τους σχέδια για την Anfield Road End μέσα στο 2020. Μόλις συμβεί αυτό, οι Πρωταθλητές Κόσμου θα έχουν πέντε χρόνια στη διάθεση τους, για να ολοκληρώσουν τα έργα.

Όταν ανακατασκευαστεί η κερκίδα, η χωρητικότητα του Anfield θα φτάσει τις 61.000.

Η ανακατασκευή της Anfield Road End θα καθυστερήσει.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com