Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμος να επιστρέψει στη Liverpool ο Karius

Έτοιμος να επιστρέψει στη Liverpool ο Karius

Ο Γερμανός δεν κατάφερε να βρει την στέγη του στην Besiktas.

Σε καταγγελία στην FIFA προχώρησε ο Loris Karius αναφορικά με μη καταβολή μισθών από την Besiktas και εκτός από την καταβολή τους, ζητάει και τον πρόωρο τερματισμό του δανεισμού του.

Ο δανεισμός του Γερμανού keeper στην Τουρκική ομάδα υπό φυσιολογικές θα ολοκληρωνόταν στο τέλος της φετινής σεζόν, αλλά αυτό μετά και τις τελευταίες εξελίξεις θα συμβεί νωρίτερα.

Το Sky Sports επικοινώνησε με την FIFA για την συγκεκριμένη υπόθεση:

“ Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως έχουμε δεχθεί μια καταγγελία από τον παίκτη, Loris Karius κατά της ομάδας, Besiktas. Η υπόθεση αυτή τη στιγμή εξετάζεται και δεν μπορούμε να κάνουμε κάποιο άλλο σχόλιο. ”

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Chris Bascombe, ο Loris Karius βρίσκεται πολύ κοντά στο να μείνει ελεύθερος από την Besiktas και να επιστρέψει άμεσα στην Liverpool μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν, ενώ αναμένεται να λάβει και τις £400.000 που του χρωστάει ο Τουρκικός σύλλογος και τα οποία δεν σχετίζονται με το διάστημα που έχει διακοπεί το ποδόσφαιρο, λόγω του κορονοϊού.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Mainz θα ήθελε να επιστρέψει στο Melwood, μόλις εκείνο ανοίξει ξανά τις πόρτες και να προσπαθήσει να κερδίσει μια θέση στο Κόκκινο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Η Liverpool για την ώρα κρατά σιγή ιχθύος, αλλά όλα δείχνουν πως τελικά θα δικαιωθεί ο Karius και θα λυθεί το συμβόλαιο του με την Besiktas.

Προς αποχώρηση από την Besiktas ο Γερμανός.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com