Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 21/4/2013 Επιστροφή Rafa και το «δάγκωμα» Suarez (vid)

Σαν σήμερα: 21/4/2013 Επιστροφή Rafa και το «δάγκωμα» Suarez (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Brendan Rodgers θα έρθουν ισόπαλοι με την Chelsea στο Anfield για το πρωτάθλημα, με την επιστροφή Rafa Benitez να επισκιάζεται από τον Luis Suarez.

Το παιχνίδι είχε ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση για τους Red fans, καθώς ήταν η πρώτη φορά που Ισπανός πρώην manager των Κόκκινων ερχόταν ως προπονητής άλλης ομάδας στο Anfield. Οι οπαδοί των Reds δεν ξέχασαν την προσφορά του στον Σύλλογο, στα 6 χρόνια παραμονής του στο Anfield και τον τίμησαν με σχετικά banners και ατελείωτο χειροκρότημα, στο άκουσμα του ονόματος του, από τα μεγάφωνα του γηπέδου.

Ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν μάλιστα οι Έλληνες φίλοι της ομάδας, μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool, που έφτιαξαν ιδιότυπες μεγάλου μεγέθους κάρτες, σχηματίζοντας ένα μεγάλο «THANK U RAFA», το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από τα ΜΜΕ.

Στο αγωνιστικό αλλά και στο εξωαγωνιστικό όμως μέρος, άλλος ήταν ο πρωταγωνιστής. Κι αυτός ήταν ο Luis Suarez. Ας πάμε από την αρχή όμως, στο «φιλμ» του αγώνα.

Οι Μπλε προηγήθηκαν με τον Oscar στο 26′, για να ισοφαρίσουν οι Κόκκινοι με τον Daniel Sturridge στο 52′ από ασίστ του Luis Suarez. Το παιχνίδι ήταν δυνατό και οι μονομαχίες του Luis Suarez με τον Branislav Ivanovic ήταν δυνατές, με τον Σέρβο να προκαλεί τον Ουρουγουανό επιθετικό σε αρκετές περιπτώσεις.

Οι Blues θα προηγηθούν εκ νέου με πέναλτι του Eden Hazard στο 57′, για να ακολουθήσει αργότερα το γνωστό επεισόδιο μεταξύ Luis Suarez και Branislav Ivanovic, όπου ο Ουρουγουανός δάγκωσε το μπράτσο του Σέρβου αμυντικού! Η ενέργεια αυτή δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή Kevin Friend, αλλά η Ομοσπονδία έλαβε δράση αργότερα κατά του επιθετικού των Reds, τιμωρώντας τον με 10 αγωνιστικές!

Πάντως ο Luis Suarez, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας για τους Κόκκινους, σημειώνοντας το 2-2 στο 90′, από ασίστ του Daniel Sturridge.

Προσέλευση κοινού στο Anfield εκείνο το απόγευμα Κυριακής 45.009 θεατές, ανάμεσά τους και 18 μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool (OLSC Greece).

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 21/4/2013 Επιστροφή Rafa και το «δάγκωμα» Suarez
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com