Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προς τέλη Οκτώβρη το Champions League 2020/21

Προς τέλη Οκτώβρη το Champions League 2020/21

Ολοένα και πιο ξεκάθαρα γίνονται τα σχέδια της UEFA αναφορικά με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν και την έναρξη της επόμενης, αφού σύμφωνα με τους Times, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θέλει να έχει ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, συμπεριλαμβανομένου του Uefa Champions League μέχρι τις 29 Αυγούστου.

Ο τελικός της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης υπάρχει αισιοδοξία πως θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί στις 29 Αυγούστου στην Κωνσταντινούπολη, με τον τελικό του Uefa Europa League να πραγματοποείται τρεις μέρες νωρίτερα, ημέρα Τετάρτη στην Πολωνία.

Η επανέναρξη του Uefa Champions League και του Uefa Europa League θα γίνει τον Αύγουστο, μετά την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων.

Αυτό θα σημαίνει πως φυσικά θα καθυστερήσει η έναρξη της επόμενης, όπως είναι λογικό και αναμενόμενο.

Η έναρξη της νέας σεζόν της Premier League υπολογίζεται πως θα γίνει στα μέσα του Σεπτέμβρη, ενώ τότε θα ξεκινήσουν και τα προκριματικά για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δηλαδή περίπου δύο εβδομάδες μετά τον τελικό της Τουρκίας.

Όσο αφορά την ημερομηνία έναρξης του νέου Uefa Champions League, αυτή υπολογίζεται πως θα είναι η 20η Οκτωβρίου. Περίπου ένα μήνα αργότερα από την καθιερωμένη έναρξη.

Η UEFA θα δώσει χρόνο (περίπου δύο μήνες) στα Εθνικά Πρωταθλήματα να ολοκληρωθούν και θα χρησιμοποιήσει τον Αύγουστο για την ολοκλήρωση του Champions League και του Europa League, τα οποία βρίσκονται στην φάση των 16, με παιχνίδια κάθε τρεις μέρες.

Η Liverpool έχει αποκλειστεί από το φετινό Champions League, μετά την ήττα της από την Atletico Madrid και θα πρέπει να περιμένει μέχρι τα τέλη Οκτώβρη, για να επιστρέψει στην Ευρωπαϊκή δράση.

Κάτοχοι του Champions League μέχρι νεοτέρας οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com