Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αυξάνεται Η Πίεση Στην Premier League Ενόψει Της Νέας Σεζόν

Αυξάνεται Η Πίεση Στην Premier League Ενόψει Της Νέας Σεζόν

Αυξάνεται Η Πίεση Στην Premier League Ενόψει Της Νέας Σεζόν

Στην χθεσινή συνεδρία της Premier League οι ομάδες τόνισαν πως η σεζόν του 2020-21 πρέπει να ξεκινά μέχρι και την πρώτη βδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Αυτή η πρόταση των ομάδων βάζει περισσότερη πίεση στην Premier League ούτως ώστε να οριστικοποιηθεί το πότε θα τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα, κάτι το οποίο εξαρτάται πολύ και από την απόφαση της κυβέρνησης αφού αυτή έχει τον πρώτο λόγο για το πότε θα επαναρχίσει η σεζόν που διανύουμε.

Γίνεται ξεκάθαρο όμως, πως για να μπει σε ισχύ η πιο πάνω πρόταση, το φετινό πρωτάθλημα δεν θα πρέπει να τραβήξει τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο, κάτι το οποίο ίσως αποφευχθεί αν η Premier League ξεκινήσει όπως υπολογίζεται το Σαββατοκύριακο 8 Ιουνίου.

Επίσης ένα τέτοιο σενάριο θα πρέπει να προβλέπει κάποιο διάστημα ξεκούρασης και αποκατάστασης των παικτών πρίν από την έναρξη της νέας σεζόν, το οποίο δεν θα μπορεί να αποβεί ικανοποιητικό αν το πρωτάθλημα διαρκέσει μέχρι τον Ιούλιο και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις συνεχιστούν τον Αύγουστο.

Ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε ήταν και το πως θα διεξάγονται οι προπονήσεις των ομάδων έτσι ώστε να μειωθούν οι στενές επάφες, προβλέποντας ακόμη, και η ενδυμασία των παικτών να γίνεται σε δικό τους ιδιωτικό χώρο και όχι στα αποδυτήρια, ενώ η έναρξη των προπονήσεων θα ξεκινήσει τρεις βδομάδες πριν από την ημερομηνία που θα διεξαχθεί και ο πρώτος αγώνας επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Οι ομάδες της Premier League επίσης βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με εξειδικευμένους γιατρούς για να είναι απόλυτα έτοιμα τα προπονητικά κέντρα αλλά και τα γήπεδα που θα χρησιμοποιηθούν, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας περιορίζοντας οποιαδήποτε περίπτωση μόλυνσης ατόμων από τον ιό.

Όπως αναφέρει και η Premier League:

»Στόχος μας είναι η συνέχιση του πρωταθλήματος όταν όμως βρισκόμαστε σε θέση που να τηρούμε όλα τα ασφαλές μέσα και την υποστήριξη της κυβέρνησης. Η υγέια όλων των παικτών, των προπονητών αλλά και το προσωπικό κάθε ομάδας είναι η προτεραιότητα και το πρωτάθλημα μπορεί να επαναρχίσει μόνο με ιατρική καθοδήγηση».

Πρόθεση η ολοκλήρωση της σεζόν από την Premier League.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com