Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η PL υπολογίζει να χρειαστούν 5 εβδομάδες για την ολοκλήρωση της σεζόν

Η PL υπολογίζει να χρειαστούν 5 εβδομάδες για την ολοκλήρωση της σεζόν

Όλο και πιο ξεκάθαρα γίνονται τα πράγματα όσα αφορά την επανεκκίνηση της Premier League και η ημερομηνία που παρουσιάζεται ως η πιο πιθανή μετά και την τηλεδιάσκεψη της Μεγάλης Παρασκευής είναι η 8η Ιουνίου.

Στις 8 Ιουνίου έχει βάλει στόχο να συνεχίσει τους αγώνες της και η EFL και όπως σας είχε γράψει το liverpool.gr, ήταν αναμενόμενο και πολύ πιθανό να στοχεύσει και η Premier League την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Το lockdown στο Νησί θα συνεχιστεί μέχρι και τις 7 Μαΐου και υπολογίζεται πως μετά από αυτή την ημερομηνία, οι ομάδες θα μπορέσουν να επιστρέψουν στις προπονήσεις και η επιστροφή τους στα γήπεδα θα γίνει στις 8 Ιουνίου, αν βέβαια το επιτρέψει η Αγγλική Κυβέρνηση και αν έχουν κάνει το τεστ για τον κορονοϊό οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και οι διαιτητές των αναμετρήσεων.

Οι προπονήσεις σε αρχικό στάδιο θα είναι ελεγχόμενες και υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Αρχικά θα γίνονται με γκρουπ παικτών και μετά τα μέσα του επόμενου μήνα θα γίνουν ομαδικές με όλο το ρόστερ.

Εξετάζεται επίσης το ενδεχόμενο να πηγαίνουν οι παίκτες με τα προπονητικά ρούχα στο προπονητικό κέντρο, ώστε να μην αλλάζουν στα αποδυτήρια, όπως συνηθίζεται.

Υπολογίζεται επίσης πως θα χρειαστούν πέντε εβδομάδες, για να ολοκληρωθεί τα 9 εναπομείναντα (+ το Manchester City – Arsenal) της σεζόν.

Η επόμενη τηλεδιάσκεψη της Premier League με τις 20 ομάδες της θα πραγματοποιηθεί την Πρωτομαγιά και τότε αναμένονται αποφάσεις.

Πέντε εβδομάδες υπολογίζει η Premier League ότι θα χρειαστούν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com