Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκέφτεται να αποζημιώσει τους κατόχους διαρκείας η Liverpool

Σκέφτεται να αποζημιώσει τους κατόχους διαρκείας η Liverpool

Η Premier League, όπως και τα περισσότερα πρωταθλήματα έχουν διακοπεί και όταν επαναξεκκινήσουν, αυτό θα γίνει χωρίς την παρουσία κόσμου στις εξέδρες, κάτι που έχει οδηγήσει την Liverpool να εξετάζει αν θα αποζημιώσει τους κατόχους διαρκείας για τους τέσσερις αγώνες που δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά.

Η Premier League αυτή τη στιγμή βρίσκεται πολύ μακριά από το να μπορέσει να επιτρέψει την παρουσία οπαδών στις κερκίδες, με τον κορονοϊό να βρίσκεται έξαρση και τα θύματα να ανεβαίνουν καθημερινά.

Οι αγώνες στο Νησί θα επιστρέψουν κατά πάσα πιθανότητα τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο και οι ομάδες της Premier League σκέφτονται σοβαρά να αποζημιώσουν τους κατόχους των διαρκείας.

Η Liverpool έχει 27.000 διαρκείας για την φετινή σεζόν, με μέση τιμή τις £650 και ενδέχεται να δώσουν £3.7 εκατομμύρια συνολικά στους φετινούς κατόχους, όταν οριστικοποιηθεί πως τα εναπομείναντα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Οι Reds έχουν επίσης παγώσει τις ανανεώσεις των καρτών για την επόμενη σεζόν, καθώς και την αγορά νέων, αφού δεν γνωρίζουμε πότε θα μπορεί να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξεκινήσει η σεζόν 2020-21 κεκλεισμένων των θυρών.

Όσο αφορά τα έσοδα που θα χάσουν οι Πρωταθλητές Κόσμου από τα 4 εντός έδρας παιχνίδια, αυτά αγγίζουν τα £21.4 εκατομμύρια.

Ο κόσμος δεν θα επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com